Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet feloldani?

Hogyan lehet feloldani?

Figyelt kérdés

Ma játszottam Call of Duty 4 Multiplayerel. Játszok, játszok és egyszer csak ki van írva a sarokban a vote, hogy kickeljenek engem. Megkérdeztem miért akarnak kickelni, erre azt mondták, hogy egy kis csíter ge..... .... .. . .. vagyok és elküldted egy melegebb éghajlatra, anyámmal együtt. (megjegyzem mindig csíternek néznek, mert egy kicsit többet gondolkodok az "átlagnál" játék közben)

Megpróbáltam visszacsatlakozni a szerverre, de azt írta ki, hogy perpillanat bannolva vagyok arról a szerverről. Milyen prktikák vannak a serial key cserén kívül, hogy kiküszöböljük ezt a problémát?

2010. máj. 1. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
ne gondolkozz annyit hanem csak fuss mint egy elmebeteg és lődd a falat
2010. máj. 1. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg azért b@asznak ki.
2010. máj. 1. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez kínos. Én is sok elmebeteggel találkozom, akik ha már valaki egy kicsit is jobb náluk rögtön "csíter" (ök valahogy ilyesmiket írnak...) Tehát ha nem akarsz bénán játszani akkór inkább mennyél olyan szerverre ahól még téged is porig aláznak (már ha van olyan :D) De ha bann ólnak akk nálam szokott az müködni h kihúzom a netet és visszadugom. De a legegyszerübb ha admin vagy xDDD
2010. máj. 1. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Régen azt csináltam amit mondtál, hogy olyan szerverre mentem ahol sokkal jobbak voltak nálam, de ezek a jó szerverek és játékosok már majdnem "kihaltak":D. Lehet vagy 100% hogy nagyképűnek fogtok tartani, de a mostani játékosok csak úgy tudnak ellenem nyerni, ha csítelnek(tisztelet a kivételnek). XD
2010. máj. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!