Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lap-topra is lehet steamen...

Lap-topra is lehet steamen jatekot venni? Meg játszani is lehet lap topon ugye?

Figyelt kérdés

2016. dec. 4. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
A laptop pedig egy szó.
2016. dec. 4. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet venni persze. Játszani is, ha elég a hardver a játékhoz. Egy 99ezres lapostól amiben intel hd alja van ne várj semmi extrát.
2016. dec. 4. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Es ezen a laptopon lehet skyrimezni szerintetek?

Cpu:Intel® Core™ i3 Processzor 5005U

Gpu: intel HD Graphics 5500

4gb ram

2016. dec. 4. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyan olvasd már el, amit a kettes írt...
2016. dec. 4. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt talán elviszi közepes grafikán (az eredetit, nem a felújított grafikus verziót). Az az intel hd nem játékra való.
2016. dec. 4. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
De azert közepes grafikan nem fog laggolni ugye?
2016. dec. 4. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
A lag egy g, és egyébként sem netes játék. Azzal a hulladék vga-val (gyenge mobil processzor mellett..) nem lesz benne köszönet.
2016. dec. 4. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk. Felteszed, beállítod, és kiderül.

Lehet játszani laptopon, csak azok a laptopok 200-250 ezer Ft környékén indulnak. Annyiból meg veszel már egy asztali gépet.

Jó, mondjuk ha 0-ról kell venni, akkor még nincs monitorod, billentyűzet, egér, hangszóró, ami mondjuk +50 ezer Ft minimum.

Szóval ha 0-ról kéne egy gép mindennel együtt, de nincsen 300.000 Ft-od, akkor vegyél konzolt (100.000 körül), és nincs problem. ;)

Persze nem az volt a kérdés, hogy mit vegyél, csupán én vittem el kicsit más vizekre a témát.

2016. dec. 4. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Erre jók a keresők, hogy beírod, és kidobja a találatot.

Bár a videó készítője 8 giga rammal játszott.

https://www.youtube.com/watch?v=qn2-J9KinR4

Bármennyire is jó lenne, sajnos a számítástechnikában sosem fognak teljesítményt olcsón adni.

Hírdethetnek akárhogy egy 100-150 ezres laptopot, az sosem lesz játékra való.

De használtan, kis szerencsével kilehet fogni jó áron laptopokat. Én egy gyári állapotú 17 inch-es laptopt, GTX videó kártyával, 250 gigás SSD-vel, 1 terrás HDD-vel, stb, megkaptam 230 ezerért.

Én szeretek játszani, de laptop párti vagyok. A hordozhatóság nem nagyon érdekel, de egy laptop sokkal kisebb, csöndesebb, ha kell ágyban is tudok böngészni, fogyaszt kb 60-70 wattot, ellenben egy asztali PC többszáz wattjával.

2016. dec. 4. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!