Miért áll le a gép játék közben? Egyszerűen leáll játék közben. Mi lehet a baj? (HP 630, WoT)
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 20:05
1/8 anonim válasza:
gyenge a processzor.
Egy mai asztali i3 olyan erős mint notebookban az i7 processzorok.
A WoT meg hírhedten zabálja a CPU-t, főleg 1 magot, + nem is mai darab ez a gép, szimplán nem bírja.
Minden beállítást húzz le minimumra, illetve nem tudom mikor pucoltad ki utoljára de az se ártana neki, mert annyira pöröghet hogy lekapcsolja magát a magas hőtől mielőtt megfőzöd.
2/8 A kérdező kommentje:
persze hogy minden minimumon van.. de azért elvártam volna hogy legalább full minimumon menjen a játék.. de nem megy..azért köszi a választ!
2016. dec. 3. 21:16
3/8 anonim válasza:
sajnos ez egy gyenge gép. Ha jobban lenne optimalizálva, akkor menne, de sajnos ez van.
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig emlékszem,hogy még anno a Packard Bell Netbookon nyomtam.. Ez pedig már Notebook...-nak nevezett valami..
2016. dec. 3. 22:18
5/8 anonim válasza:
sajnos ez a gép alapból nem volt combos, nemhogy most :D
6/8 anonim válasza:
Túlmelegszik. Van alatta hűtès? Ha nem volt pucolva, az is ráfèrne. Ha egy hardver nem bír egy játèkot, az nem indul újra X idő játèk után, hanem el se indul, vagy játszhatatlan.
7/8 A kérdező kommentje:
Hűtés van alatta.Kipucolva is volt.. Nem értem mert amíg enged játszani addig szépen lagg mentesen fut..
2016. dec. 4. 10:26
8/8 anonim válasza:
A gépednek vinnie KELL ebben az esetben. Googlezz rá a problémára, és kutass. Ha nem bírná a masinád, akkor nem futna szépen.
Valami szoftveres inkompatibilitás lehet a háttérben, de nézz hőfokokat, a hűtés ellenére. Ha magas (annyira hogy újrainduljon), akkor van valami a hűtéseddel, lehet nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!