Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Karakterváltó kód használata...

Karakterváltó kód használata után mennyi pontot von le a Vice City?

Figyelt kérdés

2016. dec. 2. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen cheat ugyanannyit. 0,5%-ot a végső értékelésből, így nem tudod 100%-ra teljesíteni a játékot.
2016. dec. 2. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Az összes mentésből, vagy csak az egyikből?

Tegyük fel, elvittem előszöt a Kubai álcáig, majd kezdtem egy újat és máshova mentettem. Csak annál a mentésnél lesz levonva amelyiket betöltöttem, vagy az összesnél.

(Ha számít, a Vice Citym tört, legalábbis az internetről, a freenoob.comról telepítettem)

2016. dec. 2. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Mármint hogy annál a mentésnél lesz levonva, amelyiket csalás után tettem, vagy mindegyiknél?
2016. dec. 2. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak annál, amit a csalás után csinálsz abban a game session-ban (nem jut eszembe jobb kifejezés). Ha visszatöltesz egy korábbi állást a csalás előttről, annál nem fog számítani.
2016. dec. 2. 15:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Huh. Anno egy mentést félbehagyva nyitottam egy újat, és Character Codeokat próbálgattam, de szinte mindet...
2016. dec. 2. 18:00
 6/6 Nemohalacska ***** válasza:
38%
Kódokkal is lehet 100%-ra. Mindenki minden gta-ról azt szajkózza hogy nemlehet. Dehogynem lehet! Nekem akkor hogy a fenébe sikerült minden gta-t kódokkal 100%-ra kijátszani? Lehet ez valami szuperképesség? Nemhiszem. :D
2016. dec. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!