Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Blizzard nem fél, hogy a...

A Blizzard nem fél, hogy a Hearthstone kifogy a lap ötletekből?

Figyelt kérdés
Évente kb. 250 új lapot adnak ki. Előbb-utóbb elfogy majd az ötlet és a lehetőség, akkor mi lesz? Majd jönnek az újrahasznosítások, mint a gadgetzan ferryman? Akkor minek a standard-wild? Wildban ugyanazok a lapok lesznek? Lassíthatna a HS szerintem.

#lap #Blizzard #Gadgetzan
2016. nov. 29. 23:25
1 2
 1/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem fogy ki, lopnak minden lehetséges helyről.
2016. nov. 29. 23:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen? Nem is tudtam, hogy másolnak. Ők a nagy cég, nem nekik kéne diktalni?
2016. nov. 29. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ők a nagy cég, nem nekik kéne diktalni?"

Igaz, hogy van egy népszerű játékuk, de ebihalak ők az igazi bálnák közt. Mennyi kártyajáték megy már több évtizede, hatalmas bázissal, amelyek mind előbb voltak, és túl is élik a Blizzard játékát.

2016. nov. 29. 23:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Sok játékkal játszom, de annyira azért nem ismerem az ilyen dgokat. Nem is érdekel meg elkerülnek ezek a hírek. Gondolom a Blizzard nem EA méretű meg stb, de én nagy cégnek gondolnám. Én sosem találkoztam kártyajátékokkal, HS volt az első ami megfogott és az egyetlen játék ami így magánál tudott tartani. Nekem úgy tűnt a HS a #1 kártyajátékok között.
2016. nov. 29. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A Magic: The Gathering 1993 óta fut, és hihetetlenül népszerű a mai napig. Több, mint 15.000 lap jelent már meg hozzá, úgyhogy a Hearthstone hozzá képest a fasorban sincs.
2016. nov. 30. 01:20
 6/12 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Nekem úgy tűnt a HS a #1 kártyajátékok között."

A Magic bő 20 éve megy, és még mindig nem nagyon veszít a népszerűségéből. Az kártyajáték. A Hearthstone inkább egy grafikus random generátor kártyákkal és más szerzők szellemi tulajdonából koppintott témákkal.

2016. nov. 30. 01:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Megnézem majd magamnak ezt a játékot. Köszi a tippet.
2016. nov. 30. 01:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Már most nincsenek ötleteik, illetve teljesen le is szarják, pusztán a rácsapott Warcraft név elég hogy életben tartsa. Mellékesen én a Ferrymant nem ájrahasznosításként, hanem a rogue játékosok kollektív levesestálának vaskos szardarabokkal történő kibéleléseként fogom fel.
2016. nov. 30. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A HS előtt is adtak ki kártyajátékot. WoW-osat. 2013-ig bírta.

Megértem ,hogy azt hitted, hogy a HS nagyon jó, és a top-on van, de ennek nagyon sok köze volt ahhoz, hogy rengeteg helyen foglalkoznak vele, mivel sokakat elér a net miatt.

Csakhogy például a HS-ről angyon sokat hallani, hogy adott 1-2 pakli és az a csúcs. Aki ne mazt viszi, maga ellen dolgozik. És hogy irreálisan nagy szerencse arány van benne, néha vicc,amiket bead. (Én nem játszom, csak olvasom a játékosok és a szakma hozzászólását néha. Pedig a Warcarft 3-at megjelenése óta aktívan játszom Battle-net-en, megvan a társas és awow társas is megvolt, mégse tud olyat nyújtani a HS, hogy érdekeljen.)

Ezek alapján pedig esélye sincs a "legjobb" címre, vagy hogy a közelébe jusson.

Egyébként még Magyarországon is van egy olyan kártyajáték, ami már 1995 óta fut. Itt is már több mint 7000 lap jelent meg.

Egyébként ez a 250 lap még tleejsen átlagos, sőt, sok játék esetében az alatti, egy éves távlatban. Szüksége is van rá a HS-nek ,hogy kompenzálja az 1-2 paklis uralmat.

Egyébként nem gondoltál rá, hogy a HS-es kipróbálj mást? Akár - még ha durván is hangzik :D -, élőben játszható kártyajátékokat?Esetleg olyan társast, mint az Elder Sign?

Rengeteg hihetetlenül jó játék van, nem egy figurával kiegészítve. (Ha csak egy példa kell, Fantasy Flight Games játékok)

Sokkal nagyobb az élvezeti faktoruk, mint bármelyik netes kártyajátéknak.

2016. nov. 30. 11:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát annyi időt nem tudok azért belerakni, hogy eljárkáljak igazából játszani, de nem is annyira akarnék. ÁLtalánosban élveztem végülis a yu-gi-oh-t, de most már annyira nem érdekel. :D Most, hogy így mondjátok, tényleg bedőltem a marketinggépezetnek. Majd meglesek más netes kártyajátékokat is, köszi.
2016. nov. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!