A Blizzard nem fél, hogy a Hearthstone kifogy a lap ötletekből?
"Ők a nagy cég, nem nekik kéne diktalni?"
Igaz, hogy van egy népszerű játékuk, de ebihalak ők az igazi bálnák közt. Mennyi kártyajáték megy már több évtizede, hatalmas bázissal, amelyek mind előbb voltak, és túl is élik a Blizzard játékát.
"Nekem úgy tűnt a HS a #1 kártyajátékok között."
A Magic bő 20 éve megy, és még mindig nem nagyon veszít a népszerűségéből. Az kártyajáték. A Hearthstone inkább egy grafikus random generátor kártyákkal és más szerzők szellemi tulajdonából koppintott témákkal.
A HS előtt is adtak ki kártyajátékot. WoW-osat. 2013-ig bírta.
Megértem ,hogy azt hitted, hogy a HS nagyon jó, és a top-on van, de ennek nagyon sok köze volt ahhoz, hogy rengeteg helyen foglalkoznak vele, mivel sokakat elér a net miatt.
Csakhogy például a HS-ről angyon sokat hallani, hogy adott 1-2 pakli és az a csúcs. Aki ne mazt viszi, maga ellen dolgozik. És hogy irreálisan nagy szerencse arány van benne, néha vicc,amiket bead. (Én nem játszom, csak olvasom a játékosok és a szakma hozzászólását néha. Pedig a Warcarft 3-at megjelenése óta aktívan játszom Battle-net-en, megvan a társas és awow társas is megvolt, mégse tud olyat nyújtani a HS, hogy érdekeljen.)
Ezek alapján pedig esélye sincs a "legjobb" címre, vagy hogy a közelébe jusson.
Egyébként még Magyarországon is van egy olyan kártyajáték, ami már 1995 óta fut. Itt is már több mint 7000 lap jelent meg.
Egyébként ez a 250 lap még tleejsen átlagos, sőt, sok játék esetében az alatti, egy éves távlatban. Szüksége is van rá a HS-nek ,hogy kompenzálja az 1-2 paklis uralmat.
Egyébként nem gondoltál rá, hogy a HS-es kipróbálj mást? Akár - még ha durván is hangzik :D -, élőben játszható kártyajátékokat?Esetleg olyan társast, mint az Elder Sign?
Rengeteg hihetetlenül jó játék van, nem egy figurával kiegészítve. (Ha csak egy példa kell, Fantasy Flight Games játékok)
Sokkal nagyobb az élvezeti faktoruk, mint bármelyik netes kártyajátéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!