Dunken Master kérdése:
Hogyan lehetne multizni a Fifa 14-el, ha letöltött?
Figyelt kérdés
Tehát le van töltve a játék játszom is vele karrier módot,de kezd unalmassá válni és jó lenne más játékosok ellen játszani most játszanék először multiplayerben és teljesen kezdő vagyok leírnátok részletesen pontról pontra,hogy mit csináljak hogy is működik ezt néztem videókat és próbáltam magam megcsinálni de sehogy sem jó előre is köszönöm2016. nov. 29. 17:58
1/1 anonim válasza:
Úgy tudsz mások ellen játszani, hogy megveszed.
Az online szerver részét az EA (origins) szolgáltatja, a multihoz csatlakozni kell az EA szerverekre, mivel tört a játék így értelem szerűen hibás az azonosító kódod, nem fog felengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!