A LOLban az új kliensben hol találom meg azt, hogy egy hősnek én rakhatom össze hogy milyen tárgyakat használjak a meccs alatt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 22:36
1/7 Dr.Gorrilafekália válasza:
Ezt a lehetoseget megszuntettek
2/7 A kérdező kommentje:
Angolul mi is volt ez? Szeretnék írni hogy jó lenne visszarakni.
2016. nov. 28. 22:45
3/7 anonim válasza:
Tárgykészletre gondolsz? szerintem nem szüntették meg mivel meccs kezdeténél lehet választani melyik tárgykészletemet szeretném szóval vszeg nem szünt meg
4/7 Dr.Gorrilafekália válasza:
Vagy nem frissitetted a klienst vagy felreertesz valamit de a meccs elejen soha nem lehetett kivalasztani. Ha nagyon akarod kereshetek neked linket de tuti megszuntettek azzal az okkal hogy senki nem hasznalta
5/7 anonim válasza:
Megszüntették. Ingame még látod a régi kliensben összerakottakat, de az újban már nem tudsz újakat készíteni. Túl kevesen használták. Őszintén én sem látom értelmét, mert minden meccs más és bármi kell beírsz 3 betűt és megvan.
6/7 anonim válasza:
"Ebből a kliensből több megszokott funkció és várólista hiányzik, de mire bétaverziójú lesz, tartalmaz majd minden szolgáltatást, amely az aktuális kliensben is megtalálható."
"MINDEN SZOLGÁLTATÁST"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!