WoT, SP vagy M4A1 Rev, is-6, skorpion g?
Szeretnék egy "viszonylag olcsó" farmtankot, lehetőleg medet. Bár ha karácsonykor lesz jó akció akkor heavy-t :P
Ezekről szeretnék véleményeket: IS-6, Skorpion G, m4a1 rev, és az sp. Farmolásra venném.
Van pár prémium tankom.De a felsoroltak közül csak IS-6.
Ez a fő farmtankom,szerintem erre kiváló.Jóbban termeli a pénzt mint a többi prémem.A 175-ös átütése kicsinek tűnik,de nem dobja be nagyok közé.Nyolcas szinten meg simán elvagyok vele. Páncéljával sokan nem tudnak mit kezdeni mert nehezen belőhető.Acélfal termelő tank.
Ha még nem vetted meg...9.17-tel a Super Pershing átütése 192-re növekedett, és ugye max 9-es tankokkal találkozik. Ha lesz pénzem én tuti azt veszem majd meg.
Amúgy az IS-6 szintén nagyon jó de ügyes játékot igényel, a Löwe is kapott buffot szóval az se rossz már.
A Patriot és M49 Liberté is ütősek. A Skorpion G olyannyira jó, hogy klánháborúba is azonnal vitték már csapattársaim, egy baja, hogy puha mint a vaj.
FCM 50t is tier limites ráadásul jó átütéssel és mozgékonysággal. Egy baja hogy nagy..és talán a tornya gyengécske.
Nekem az FV4202 is szivemcsücske.
Igaziból az összes prémtank jó valamiben. Nekem a CDC, a T34 a Löwe, a T34-3 annyira nem jött át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!