Steamen vaccolják az achiment hacket?
Figyelt kérdés
Tf2 ben volt egy régi steamen, megcsináltam és lett aból 49 itemem ingyen! csak nem cserélhető,se értékesíthető... ezt vaccolja a steam?? Megakarom csinálni a tf2 ben a prémium profilomon is, de nem merem... a régit azóta se vacolták, de az kb. fél éve volt mikor utoljára használtam az achimetn hacket, szerintetek?2016. nov. 26. 19:16
1/3 anonim válasza:
Minden hack, és még azon kívül is bármilyen program használata ami megbuherálja a játékokat nagyban növeli az esélyét hogy bannoljanak miatta. Ezt neked kellesz megtapasztalnod, normális ember nem kockáztat ilyesmit ha valamiért fizetett és nem akarja azt elveszteni.
2/3 anonim válasza:
Ha észreveszik, igen.
Elég egyértelmű a szerződés, aminél vadul püfölted az I Accept gombot. Te csak bérled a fiókot bizonytalan ideig és ha olyan programot, tartalmat stb futtatsz, ami megváltoztatja az adott tartalmat, amivel mások hátrányba kerülnek (és ez az, hiszen más keményen farmol, hogy meglegyen az achi, te meg 2 kattintással megoldod, hogy gondolod ezt, ez már negatív kihatás másokra nézve), azért automatán BAN jár az adott játéknál.
Ezt most vagy észreveszik, vagy nem, de elég gyanús ám hogy 3 másodperc alatt sikerült 60 achit összehoznod, a profik nem tolják így.
3/3 anonim válasza:
A minap olvastam a steam fórumot, ahol valaki azért volt felháborodva, hogy nem csalt és VAC bant kapott. Aztán a végén kiderült, hogy SAM-ot használt, hogy megkapja az összes achievementet. Szóval lehetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!