Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed 2 Xbox ONE-on?

Assassin's Creed 2 Xbox ONE-on?

Figyelt kérdés
Milyen a játék? Jól fut? Kinézete használható? Megéri megvenni?

#Xbox #One #Assassin’s Creed #backwards compatibility
2016. nov. 26. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, az Xbox 360-as verziónál nem rosszabb, de nem is sokkal jobb. Akadozni nem akadozik, a kinézet nem változott sokat, az látszik hogy a magasabb felbontást meg az élénkebb színeket a karakterek arcai nagyon megsínylették. Illetve azt hallottam hogy a mászást kicsit elcseszték bizonyos helyeken.

https://www.youtube.com/watch?v=PwYuqQQ5K0U

2016. nov. 26. 15:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Hát ez az egyik kedvenc játékom, szóval ha nem is lett jobb, nekem tökéletes :D
2016. nov. 26. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:

CSak annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy az Assassins Creed 2 Xbox 360 változata kompatibilis. Vagyis ha betszed a 360 lemezt akkor a netről letölti az emulátort hozzá és igaz, hogy kicsit alacsonyabb felbontásban, de élvezheted az eredetit. A felújított változat (The Ezio Collection) nagyon csúnya lett szerintem. Ugyanez a gond a Batman Return felújított verziókkal (amiben az Asylum meg a City részek vannak), hogy a régi konzoloknak az erősségeihez- gyengeségeihez írták a motorjukat és az egész bevilágítási rendszert. Ahhoz, hogy megtartsák az eredeti grafikát nem elég csak átpöckölni néhány kapcsolót, hanem sok munkát kellett volna beleölni és újraírni kulcsfontosságú részeket. De ezt a cégek nem akarják mert pénzbe kerül.

[link]

2016. nov. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!