Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek nem kéne egy új,...

Szerintetek nem kéne egy új, Shakes and Fidget szerű játék?

Figyelt kérdés

Szerintem az alapkoncepció nagyon jó:

Egyszerű, böngészős játék, karakterépítés, egyszerű csaták stb...

Ugyanakkor sok negatívumai is van. Oké, hogy humoros akar lenni, de ez nem áll jól neki. Nincsen rendes világa, a küldetések baromságok: "Szedj össze 10 bélyeget, majd szórd szét őket" ?? Ez mi akar lenni?

A játék is elég unalmas, nincs benne semmi érdekes.

Kéne egy olyan játék, ami hasonló koncepción alapszik, de sok hibáját kijavítja.

- Normális világ, teljes, egész univerzum (mint pl. az Elder Scrollsnak).

- Érdekesebb játékmenet. A harcok egy kicsit látványosabbak. A felszerelt cuccok látszanak a karakteren.

- Térkép: Be lehetne járni a világot, mindenféle szörnyek bóklásznának, játékosokkal is találkozhatnánk. Az egész persze felülnézetben működne. Akkor kezdődnének harcok, amikor a térképen összetalálkozol valakivel, vagy valamivel, majd kihívod, szóval ne egy Drakensang szerű interaktív RPG-t képzeljetek el.

- A grafika ugyan úgy képregényszerű lenne, csak valamivel jobb.

- Több lehetőség.

Szerintetek nem kéne egy ilyen játék?

Ja és S&D fanok kíméljenek a hisztivel. Én nem azt mondtam, hogy rossz a játék, egykoron én is játszottam vele, csak már elég elavult és unalmas.

2016. nov. 24. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok minden kéne, de miért kérdezed? Te tudsz olyan játékot csinálni, mint amit felvazoltal?
2016. nov. 24. 22:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyedül nem.
2016. nov. 25. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Most soroltad fel az mmorpg jellemzőit.
2016. nov. 26. 14:10
 4/4 anonim válasza:
Öcsém te most elmondtad hogy az sf helyett kéne egy world of warcraft
2017. jan. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!