Melyik online játékot lenne érdemes elkezdeni?
Van egy barátom, akivel már sok-sok éve játszunk a neten mmorpg-t, de egyszerűen nem találjuk az igazit.
Középkori, PvP-orientált MMoRPgt keresünk. Próbáltuk a Runescapet (túl béna grafika), Dark age of camelotot (túl sok a zerg, na meg zárnak be a szerverek játékoshiány miatt), Guild warst (nincs semmilyen jutalom a pvpért), EQ2t (nincs érdemi pvp), Wowot (nem működik jól az inditott class setupunk, újrakezdeni az egészet új kasztokkal.. az vagy 2 hónap grindelés...)..
Ötlet valakinek?
08:23 : Druid + Death knight.
gondoltuk egy healer-féle meg egy hybrid damage dealer (mivel 2hs + csomó offenziv spelle van) harcos nem lehet olyan rossz. tévedtünk. meglepő módon a DKm elég jól birja az ütéseket, DPS-e viszont pocsék. ha az ellenfélnek van egy igazi healere (heal druid, holy pala, akármi), nem tudom túlsebezni, vagyis esélyem sincs megölni, innentől kezdve esélyünk sincs nyerni a csapatok legalább fele ellen. balance off speccel is jött párszor, de katasztrófa volt. amint boomkint látnak, mind2 őt üti, és pár másodperc alatt vége, nincs igazából semmi túlélős cucca, mint mondjuk egy magenek. ezért jutottunk arra, hogy újrakezdjük, pl. arcane mage + shadowpriest combóval (vagy ha úgy jobb, akkor disc priest).. De most komolyan, lvl 1-ről 80-ig felhúzni, majd pvp szettet szerezni... nem tudom mi legyen, ez túl nagy ár. hogy kéne talentelni hogy jó legyen 2on2 arénára?
Aion. Nagyon szép és jó, csak én meguntam, mert minden játékot megunok egy idő után.:D
Esetleg még Cabal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!