Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt a WoW-ot csak szerintem...

Ezt a WoW-ot csak szerintem cseszik el egyre jobban?

Figyelt kérdés
Mi az hogy a lock leveri a warit? Pff a lock sámán meg mage meg annyira overpowered lett messziről hogy az valami hihetetlen és ez nagyon meglátszik főleg a bg-ken hát bexarok, hunter is pattog és legyilkol bárkit, death knight-ot meg elnevezhetnénk valami superwarrior-nak mert hogy a warit simán kicsinálja az fix, nem is lehet bele nagyot ütni, az egyensúly már rég nem a régi
2010. ápr. 29. 22:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Tiszta röhej mindenki leöl mindenkit, régen legalább úgy volt hogy ez leölte ezt de az meg nem tudta leölni a másikat de mára
2010. ápr. 29. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyetértek. Azt nem mondanám, hogy a warrior gyenge lenne, mert Bladestorm + Charge azért eléggé ki tudja késziteni a kevés hpsokat... Pl. ma 2on2 arénáztam DK-ként egy Arcane maggel, és sorozatosan kizárólag egy paladin-warrior párostól feküdtünk, mert a warrior nem hagyta kibontakozni a mage partnerem.. folyamatosan rajta volt, pillanatok alatt lekapta. Aztán vagy 20 percig tartott mig megöltek, dehát nekem esélyem sincs holy palát overdamagelni.

Nekem inkább az a fura, hogy a warrior ilyen "gyenge". Olyan értelemben, hogy hamar elfekszik. A DK-m sokkal jobban birja az ütéseket, ami egy vicc. A warriornak kisebb damaget kellene sebezni, viszont ezerszer jobban birnia a sérüléseket... Fura ez az egész.

Az eredeti kérdésedre egyébként szerintem is egyre jobban elcseszik. El van cseszve az egész aréna azzal, hogy egy közepes heal kasztot egyszerűen nem tudsz 1-on-1 megölni egy közepes damage dealerrel. Egy gyogyito igenis féljen, és dögöljön meg ha nem kap segitséget, miközben egy harcos üti. Röhej, hogy warriorokat megölök DK-val, de heal druidokat, heal shamanokat vagy heal paladinokat esélyem sincs. Múltkor egy heal druiddal duoztam, volt egy csomó csatánk, ahol az idők végezetéig mehetett volna a harc, mert egyik team se tudta túlsebezni az ellenség healerét... Nagy faxság.

2010. ápr. 30. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is elcseszik. Elkezdtem játszani vele, jó volt, szép volt. Kijött a BC kieg. Az is jó volt szép volt. Jött a lich king. Ezt meghallottam, már nem nagyon örültem ,de hát csak be kellett szerezni. Megvolt, szar volt, unalmas volt. Átváltottam Tört szerókra. Igaz, hogy roh@dtul nem hasonlít az eredetire, de hát én már ismertem az egészet és azért nem fogok fizetni, hogy nyomkodjak pár gombot. Jön a Cataclysm és amint ezt meghallottam ,abbahagytam az egészet. Egyre jobban elrontják az egészet. Nem szól ez már másról, mint a pénzszerzésről sajnos :(
2010. máj. 1. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért a Cata még lehet jó. Az alacsony szintű terrain komplett újratervezése, a bárhol repülés, az új faj jól hangzik.

Engem a lvl cap emelése basz fel. Igy is vagy 2 hónap kockulás eljutni 80ig, mi a faxnak még emelni rajta?

2010. máj. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!