Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL: autofill, és normal...

LoL: autofill, és normal draft törlése? Miért?

Figyelt kérdés

Sokszor nem értettem egyet a LoL különböző frissítéseivel, de szeretem a játékot...

Most azonban már kicsit elegem lett... Egyrészt kitörölték a normal draft módot. Még nem vagyok annyira tapasztalt, így rankedet csak ritkán játszanék. Ezért mindig normál draftot választottam. Most azonban csak Blind mode van, ami borzalmas. Általában mindenki kiírja a szerepet, amit szeretne, és a sorrend számít.. Na ja, a normális embereknél a sorrend számítana... Egyszerűen ki nem állhatom, mikor a csapatban 4 top laner van, és mind oda is megy.

Jól van, akkor játsszunk több rankedet.. Na de így is csak kevés hőssel vagyok magabiztos, de autofill miatt most már a 2 szerepen kívül mást is kapok?.. Na nem, akkor inkább hagyom a francba.

Mind a 2 intézkedés azért történt, hogy a várakozási idő csökkenjen.. Persze arra nem gondolt senki, hogy az emberek fele szívesebben vár inkább?

Nem szoktam reklamálni egy játék miatt, de ha már van egy szinten, ami így nem tökéletes, miért kell rosszabbá tenni? Nem kockulok túl sokat, így kevés fajta játékkal játszom, ezért szeretném, ha az, amibe mostanában a legtöbbet fektettem, nem omolna össze. Kíváncsi vagyok a véleményetekre...

2016. nov. 22. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A probléma,hogy nekem is volt egy rossz szériám és most 23pontot bukok és 15pontot kapok aminek semmi értelme. Inkább estem volna le jobban és kapnák fixen a pontokat. Így előre nem tudsz haladni emiatt, de hátra se,mert akkor még jobban esne az mmr. Illetve ha div alapján keresne akkor nem lenne olyan probléma,hogy gold 5 vagy és plat 3-at dob be ellened,csak mert épp ugyan olyan az MMR.
2016. nov. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!