Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » G2a-n akartam venni játékot...

G2a-n akartam venni játékot és nem tudom hogy utaltassam vissza a pénzem valakivel történt már ilyen?

Figyelt kérdés
paypalon először azátn valami hiva bolt és vissza utalták a pénzt utána meg próbáltam még egyszer és akkor is vissza utalták mert valami closed akármi próbáltam credit card/debitcard nem paypalosan és levonta de nem kaptam semmit mit kell csinálnom most?
2016. nov. 22. 18:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Őőőőő erre ember legyen a talpán aki megmondja.Mert ugy kb a leírásból. Semmit nem érteni.Amúgy amennyire ki tudtam bogozni a számlára töltöttél fel pénzt G2A .-ás -ra ha nem akkor paypalrol kétlem hogy vont volna mert a debit card bankártya ha a szokásos modón vetted kártyával és nem vettél védelmet és ugy vont és nem kaptál semmit. na akkor annyi. volt már rá példa.
2016. nov. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!