Bet365 regisztrálásnál vagy pénz kifizetésnél küldenek postai úton levelet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam róla, hogy úgy kell igazolni magam, hogy lakcímre küldenek levelet. EZ igaz? Én szeretnék regisztrálni, mert sokkal jobb, mint mondjuk a pro, de nem szeretném, hogy levelet küldjenek, mert ugyan nem otthon lakom, de oda vagyok bejelentve, tehát oda jönne a levél és a szüleim szerencsejáték ellenesek, szóval nem szeretném, ha tudomást szereznének róla.2016. nov. 20. 22:28
1/4 anonim válasza:
Igen, kell, de ha nem nyitják ki a levelet nem tudják meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Kifogják, ismerem őket :D Akkor ez felejtős, majd ha át tudok iratkozni saját lakcímre, akkor regisztrálok, addig marad a gagyi tippmixpro :) Köszi
2016. nov. 20. 22:47
3/4 anonim válasza:
Elmúltál 18éves? Van önálló kereseted?Ha igen akkor semmi közük hozzá, ha nem akkor meg ne játssz.
4/4 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és van, de azért ez ennél bonyolultabb, hogy az én dolgom
2016. nov. 21. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!