Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek az Activion...

Szerintetek az Activion meglépi azt, amit EA is megléépett a Battlefield 1 esetében?

Figyelt kérdés
Vagyis a következő Call of Duty eépizódban visszakalauzol minket, játékosokat az első vagy a második világháborúba?

2016. nov. 20. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

A jövőben játszódó sci-fi történetnek megvan a maga szabadsága, mert olyan helyszínt, történetet, fegyvereket és körülményt készítenek amilyet csak akarnak, így végtelen számú játékot ki lehet adni, ami az évente érkező sorozatot tudja vinni.

Megtörtént történelmi események esetén minden korlátozott és valósághűnek is illik lennie. A második világháborús játékok már a végletekig ki voltak termelve, ezért nyitottak feltehetően a modern háború irányába is.

Az első világháború technológiailag is fejletlenebb volt, így a múltba nem sokat lehet visszamenni egy háborús játéknál. A középkori és egyéb történelmi csatákat is más játékok lefedik. És ha meglépi az első világháborús részt a CoD sorozat, egyből menne a fújolás hogy a BF-et utánozza.

2016. nov. 20. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy nem, én ugyanis sci-fi rajongó vagyok, és a futurisztikus technikáért rajongok.
2016. nov. 20. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló, én értem, amit mondasz, viszont az utóbbi néhány CoD epizód enyhén szólva nem lett a legjobb. Érződnek rajtuk a sorozatgyártás hátrányai. Őszintén szólva ráférne a sorozatra egy kis változatosság.

Az EA nagyot durrantott a BF1-gyel, és hát jóról másolni nem bűn. Meg hát nem muszáj az első világháborúba visszamenni. Csak valami változatosság...

2016. nov. 20. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én soha nem voltam nagy Cod fan talán az utolsó a black ops 2 volt amivel játszottam. Mindig is a Bf közelebb állt hozzám, de a Bf1-et nem vettem meg. Nagyon hamar ki fog fulladni én és sokan mások is tudták ezt még a beta ideje alatt. Ebbe tartalmat pakolni nehéz. Akkoriban alig voltak fegyverek, játművek, eszközök, stb. lehet, hogy a játék nagyon jó lett (még ha csak bf3/4 reskin ksiebb változtatásokkal). De még akkor is jobb mint amit a cod csinál. Évente kiadnak egy játékot ami évről évre a cod 4. De valamiért mindig megveszik.
2016. nov. 20. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem I. világháborús, de nem is II.

inkább hidegháborús vagy vietnami háborús

egyébként meg az, hogy vmelyik világháborúban játszódik nem feltétlenül jelenti azt, hogy korhűnek kell lennie

persze a fegyverek, járművek, évszámok és nagybetűs események korrektek kellenek hogy legyenek,de attól még lehet olyan történet hogy mittudomén Hitler megmerénylésére az angolok és amerikaiak közösen küldtek egy elit tizedet, mivel kevesen vannak könnyen mozognak és a te karaktered a tizedes

és ez olyan szupertitkos volt, plusz a végén nem jártak sikerrel, hogy erre később már sosem derült fény bamm

egyébként is, az korhű a BF1ben mikor egy nővel egy egész török bázist felszámolsz? korhű a medal of honorban pacific assaultban mikor egy 5 férfiból álló féltized (a tized másik fele, mindig máshol van, meg kell keresni, meghalt) felszámol egy szigeten egymás után több, japánoktól hemzsegő harcállást? nem igazán

2016. nov. 20. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Mi az a "tized"? Ha a katonai egységre gondoltál, azt rajnak nevezik.
2016. nov. 20. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
(Y) ja arra gondoltam
2016. nov. 21. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!