Ezt lehetséges valahogy aktiválni Steamen?
Megvettem az Elder Scrolls Anthology-t, amihez ugye járt Morrowind és Oblivion is.
A gond ott kezdődik, hogy a 2 említett játékhoz csak CD-ket kaptam, és nincs a gépemben olvasó.
Hol vetted?
Vidd át ismerőshöz, ha feltettétek és nem kér kódot, akkor azért nem kaptál - de erre semmi esélyt nem látok.
Ha kér ,akkor a boltnál és a supportnál kell reklamálni.
2 éve vettem CD Galaxisban, és ennyi idő után szerintem sem ők, sem a Steam nem foglalkozik ezzel.
Egyetlen kódot kaptam, aminek aktiválnia kéne az összes játékot. Na ez nálam csak a Skyrimet aktiválta.
#7: 1- "The Elder Scrolls Anthology" felirat van a papíron, amin a kód van, nem pedig "The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition".
2- Hivatalos forrásból nem találtam semmilyen infót erről. De több olyat találtam fórumokon, akiknek -állítólag- aktiválta, mint olyat akinek nem.
#8: Igen, ezt is végig olvastam. Magyar srác ő is. A Steam profilját elnézve nem sikerült megoldani neki sem, hiszen a játék nem szerepel a könyvtárában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!