Test Drive Unlimitedben hogy lehet autót költöztetni?
Figyelt kérdés
Szóval van vagy 70 autóm, és vettem egy házat, amibe a kedvenceimet tenném, így mindet egy helyről elérve. Hogy lehetne azokat odavinni? Beülök egyik kedvencbe az 1. házban, odafurikázok a 2. házhoz, ahol tartani akarom őket, viszont gyalog nem mehetek el a 3. házba, szóval maradt az az egy autó, a kedvencem, amit ott kell hagynom a 3.-ban, hogy a másikkal elmehessek :S Gondolkodtam azon is, hogy veszek pont annyi olcsó autót, ami a kedvencem, és amikor megveszem őket, a gyűjtőházba mennek (mivel hogy a onnan mentem a boltba). Megvettem őket, és szétszóródtak a különböző házakba, csak oda nem, ahova kellett volna. Na szóval, erre kérnék szépen egy jó kis megoldást.2010. ápr. 29. 14:32
1/1 anonim válasza:
én a játék megjelenése óta játszok, de erre még én sem jöttem rá. Szerintem nincs rá megoldás. Olyat sem lehet, hogy egy házban 1 autó legyen, meg egy másikban is. Illetve lehet, mert ha bemész egy házban, akkor ott van az autód, de ott hagyni nem tudod. Ha megtelt egy ház, bemész egy autóval, leteszed, kihozol másikat, elmész a másikért, és viszed a kiszemelt házba, lecseréled. Szal max úgy tudod megcsinálni, ha a házat telepakolod. De mint ha valami hasonlót írtál volna. Sajnos ilyen ez, én is sokat keresgélek mire megtalálom a kocsimat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!