Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a Sims 3...

Miért nem megy a Sims 3 telepítése?

Figyelt kérdés
Akárhogy próbálkozom, nem sikerül feltelepítenem a Sims 3-at. Eddig már sokszor felraktam ezt a játékot, csak most egy végleges razor vagy milyen verziót szedtem le, de ismeretlen formátumú fájlokban szedte le. Pl. : rzr-sims3. 002 és a fájl típusához azt írja, hogy 002 fájl. Ezeket a fájlokat tömörítettem winrar-ral, és úgy kicsomagoltam, és ott van minden mappa, ami kell a játékhoz, de a telepítésnél először valami CRC hibát észlelt, aztán egy csomószor próbáltam még felrakni, de nem lehet. Végül most már azt írja ki, hogy: "Helyezze be a (z) 1 lemezt, amely a (z) Caches/SunsetValley. ObjectCache fájlt tartalmazza. " Ez meg mi a franc? Segítsen valaki légyszi!
2010. ápr. 29. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:
A .001, 002... stb, azokat én Total Commanderrel szoktam összerakni, ha jól rakja össze, nincs hiba, akkor nincs CRC hiba, ha rosszul van összerakva akkor van CRC hiba, tehát alapból hibás az egész amit összerakott, nem is lehet telepíteni, amíg CRC hibát ír ki, nem is fogod tudni felrakni, nézd meg melyik fájlra mondja, azt mégeccer le kell tölteni.
2010. ápr. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!