Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft?

World of Warcraft?

Figyelt kérdés

Valaki elmagyarázná mi a különbség a Vanila és a Legion között?

Értem hogy a Legion-al együtt jár a 100lvl boost de úgyan úgy lehet előröl is kezdeni a játkot Pl ha nem vagyunk annyira tapasztaltak?

Nem ismerem nagyon a játékot bocsi..

2016. nov. 16. 15:35
 1/4 Firedoom ***** válasza:

Vanila a jatek alapja mindenfele patch nelkul. Utana jon sorban a

Burning Crusade

Lich King

Cataclysm

Pandaria

Warlords of Dreanor

Legion

Mivel a patchek felul irjak a korabbi teruleteket es alapokat ezert konkret Vanilarol mar nem beszelhetunk (ha jol tudom akkor a kedves blizz be is zaratta a Vanila szerokat). Ha te eredeti wowon akarsz jatszani es csak vanilat veszel akkor nem is mehetsz 60as szint fole es az uj teruletekre sem mehetsz.

2016. nov. 16. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem..Tehát nekem meg kell vásárolni a Vanila-t hogy megtudjam venni a Legion-t és ha most jól olvastam az oldalon akkor minden hónapban kell fizetni hogy birj játszani?
2016. nov. 16. 15:47
 3/4 Firedoom ***** válasza:

Egyben kell megvenni az egeszet ugy a legolcsobb. En tavaj karacsonyra vettem, az par ezer volt egy honap jatekkal es az akkori fullom gamevel. Megeri addig varni.

Es igen, havonta fizetni kell, kiveve ha tort szeron jatszol (Tauri).

En szemely szerint eredetire mar nem adok ki penzt. Nem vagyok fent annyit, hogy goldbol (jatekbeli penz) torlesszek vagy egyaltalan megerje jatszanom + egyedul nem olyan jo. Termeszetesen ha kezdo vagy akkor honapogik lenyugozonek fogod tartani a vilagat, de amint eljutsz oda, hogy soloban nem tudsz tovabb jutni elojonnek a bajok.

2016. nov. 16. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod sokat segitett! :)
2016. nov. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!