Miért nem sikerül Minecraft Windows 10 Edition-ben csatlakozni saját szerveremre? [Bővebben lent! ]
Sziasztok!
Lényegében az lenne a gondom/problémám, hogy készítettem egy PocketMine szervert a gépemen és localhost-on futtatom.
Telefonról (Minecraft Pocket Edition segítségével) sikerül csatlakoznom a szerverre és úgy rendben is van minden, viszont ha a gépemről (Minecraft Windows 10 Edition segítségével) próbálok felcsatlakozni a szerverre, akkor egy kis várakozás után azt az üzenetet kapom, hogy "Unable to connect to world".
(Verziószámra mindig odafigyelek, tehát azzal nem lehet baj és próbáltam a tűzfalat megnyitni, de akkor sem sikerült csatlakozni.)
[Az interneten is utánna néztem, természetesen, de ott sem találtam semmi értelmes dolgot.]
Ja... és a .phar tipusai, amelyeket eddig használtam már: PocketMine, genisys, Hydracon.
Ha valaki tud erre a problémára megoldást, vagy csak van egy tippje, amelyet kilehetne próbálni, akkor kérem, hogy az a személy írjon!
Válaszokat előre is köszönöm! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!