Tudnátok küldeni olyan gambling oldalakat ahol nem kell deposit?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2016. nov. 13. 18:28
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
bocsi az off-ért, de megkérdezhetem, hogy mi az a gambling? csak mert sokszor hallom, és kíváncsi bagyok rá
3/4 anonim válasza:
#2: Gambling: szerencsejáték. Jelen esetben felteszed tétnek a fegyverskinjeidet, és ha szerencséd van, nyersz egy másikat. Persze sokkal valószínűbb, hogy lenyúlják és eladják a skint, rosszabb esetben a Steam fiókodat is viszik vele együtt. Persze épelméjű ember nem adja meg senkinek a Steam jelszavát, de hát az ilyen oldalak a hülyékből élnek.
4/4 anonim válasza:
A WTFSkins nevü oldal teljesen megbízható és NODEPOSIT! :D A "takethemoney" kóddal kapsz ingyen 0.50$ és minden nap 0.02$ (szinttől függően) :D Remélem segítettem :D nekem így jött össze egy Frontside misty :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!