Sims 3 ban hogy lehet eljegyezni olyan csajt akit nem én irányítok?
A fiú meg a lány külön élnek, de járnak, ,és van 3 gyerekük. Viszont még egyszer sem jött be még be semmi "eljegyzés" , "házasság" vagy hasonló. Próbáltam már a "romantikus"-nál, és a
"különleges->romantikus"-nál is.
Szerintem először is legyen nagyon magasan a kapcsolatuk, használj jó sok barátságos interakciót. Előbb-utóbb ki kell hogy adja hogy "Kérje meg hogy költözzenek össze". Ezzel hozzá tudod adni a családodhoz, ha a gyerekek nincsenek veled így őket is magad mellé tudod helyezni a lánnyal együtt.
Ha továbbra sem jelenik meg a fiú simednél, hogy eljegyezhesse a lányt, próbáld meg a másik féllel, hátha úgy sikerül...
Akkor viszont nem fog úgy sikerülni.
Viszont lehet pont ezért nem engedi az eljegyzést... Megvan a maximális 8 fő, így a házasság is kizárt, mivel akkor összeköltöztetné a simeket a játék, de a helyhiány miatt nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!