Számítógép joystick probléma a kamera nézetet nem tudom rá rakni a forgatható x vagy y tengelyes nyomó körös gombokra?
Gondolom, a "joystick" kontrollert jelent, a "forgatható x vagy y tengelyes nyomó körös gombok" pedig az analóg karokat. Az olcsóbb kontrollereket az újabb játékok nem ismerik fel, bizonyos funkciók nem működnek velük.
1. megoldás: veszel egy eredeti Xbox 360 kontrollert, az garantáltan 100%-ig kompatibilis mindennel, az összes játék felismeri (ugyanis az az alapértelmezett Windows játékvezérlő).
2. megoldás: rendelsz egy utángyártott Xbox360 kontrollert Kínából, és reménykedsz, hogy ugyanolyan jó (amit én eddig rendeltem, az mind jó volt):
3. megoldás: letöltöd az X360CE nevű szoftvert, és bekonfigurálod, hogy a Windows X360 kontrollernek higgye a tiédet. Sajna ez nem 100%-os, pl. a FIFA jobb analóg karos cselezése így sem működik.
#2: Ebből egyetlen mondatot sem értettem, és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül.
Még egyszer: a Windowsnak az alapértelmezett kontrollere az Xbox kontroller. Ha egy ilyet csatlakoztatsz a PC-hez, és elindítasz egy 10 évnél újabb játékot, akkor az a játék automatikusan felismeri és beállítja magának, semmi mást nem kell csinálnod. Ha a játékon belül mondjuk meg szeretnéd cserélni két gomb funkcióját, akkor azt az adott játék beállítási menüjében megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!