LEague of legends ben hogy van az elő szezon?
Heló!
A két szezon közötti időszakban voltaképp bérmit csinálhatsz, mert a season indulásakor tölrődni fog, amit elérsz, és újra meg kell csinálnod a 10 besorolót.
Legalább ne mondanál hülyeséget szegénynek. 2éve biztos de lehet, hogy régebb óta is soft reset van ami kvázi annyit tesz, hogy (jelenlegi mmr+ alap mmr) / 2= az a szint ahonnan a besorolókat kezded.
LP-t az eddigi előszezonokban ugyan úgy vesztettél, de besorolónál csak az mmr számít ami nem egyenesen arányos a rankoddal. Ergó ha az esik lejjebb kezded a besorolót, viszont ha nő akkor feljebb.
Igazából így, hogy kiszedték a normal draftot mást nem is nagyon lehet menni ranked helyett.
Nem véletlenül vagy te 76/-os.
Tökéeltes váalszt adtam. Csak az iylen silveres noobok képtelenek megérteni, mint Te!
A kérdező csak és kizárólag a Szezon vége és az új szezon eleji időszakról krédezett.
Senki nem krédezett az mmr-ről lp-ről...
Úgy hogy ahelytt, hogy idejössz, belekötsz más válaszába, legalább próbáld megérteni, mi is a kérdés, te szerencsétlen low, és váalszolj arra a baromságaid helyett.
A két season között lejátszott ranked meccsek ugyan úgy befolyásolják a következő szezon indulópozícióját.Egyáltalán nem törlődik semmi, csak az alaphoz konvergál. Ergó ha most veszít egy csomó rangot akkor az igen is számít és a besorolók után még lejjebb kerül (így is lejjebb fog). Akkor lenne igazad, ha teljes reset lenne és mindenki a 0-ról kezdené,de mint mondtam ez az elmúlt 2-3évben biztosan nem így volt, hogy ne kerüljön össze a chellenger játékos a b5-el a 10 besoroló alkalmával és ne kelljen átgázolnia mindn kis divízión újra. Hisz avval mások játékélményét rontja. Nem nekem vannak problémáim az értelmezéssel.
A kérdést pedig megválaszoltam, hiszen elmondtam, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy vesztesz vagy nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!