Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gothic 2 ben hogy lehet...

Gothic 2 ben hogy lehet megcsinálni a "Canthar szívessége" (Sarah levele) című küldetést?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem miért nem sikerül. Canthar ugye megkér erre. Elmentem Sarahoz eladtam neki a levelet, aztán mikor mennék Lord Andre-hoz és rámegyek h egy bűnöző fejpénzéért jöttem, nincs ott Sarah neve hogy feljelentsem. Canthar tól már meg is kaptam a magamét. 500 aranyat kell fizetnem neki. Most ezt hogy leheten megoldani? Eléggé Levágna. Meg amúgysem értem miért nem lehetett feljelenteni.

A végigjátszást is olvastam de ott is azt írja ahogy csináltam:

"A piactéren Canthar leszólít, és megkér, hogy végezz el egy feladatot neki. Megteheted, hogy nem vállalod el, de ez később 500 aranyadba fog kerülni, tehát nem biztos, hogy megériSmile. Ad egy levelet, amit Sarah árui közé kell becsempészned, majd feldobnod Saraht Lord Andrénál. Beszélj Sarahval, és kérd, hogy mutassa meg az áruját. Add el neki a levelet, és már mehetsz is Lord Andréhoz a fejpénzért. Canthar akkor is ezt a küldetést adja, ha korábban elfogadtad tőle a belépési engedélyt, de ha nem, akkor most felajánl egy fegyvert is (Hajóács fejszéje). Ha nem teljesíted Canthar ajánlatát, vagy visszautasítod, a kereskedők nem fognak veled többet üzletelni, csak ha perkálsz 500 aranyat Cantharnak. Kivéve Baltram, aki közli, hogy ő nem üzletel csirkefogókkal, kivéve ha adsz neki 10 üveg bort és 10 darab sonkát. (Baltram akkor is fog ezzel előhozakodni, ha Nagurnak megcsináltad a Hamis küldönc küldetést. A NotR-ban egy ideig véd a 'Víz Körének' gyűrűje, de aztán egyszercsak előhozakodik a dologgal... A.)"

2016. nov. 9. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
79%

Valami bug lesz a háttérben, határozottan emlékszem hogy úgy működött ahogy a végigjátszásból bemásolt részlet is írja.

..ugyanakkor ne bánd, Canthar meg az összes kereskedő bekaphatja, ne sodord bajba Sarah t. :\

2016. nov. 10. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!