Hogyan ismerhetném meg a Hearthstone világát?
Figyelt kérdés
Csak a játékkal játszom, illetve néhány karakterről olvastam egy-egy kb. 10 mondatos leírást a magyar HS oldalon, de ennyi, pedig meglehetősen bonyolultnak és szerteágazónak tűnik a történet. Tudtommal köze van a Warcrafthoz, a könyveket viszont nem találtam a könyvtáramban, mindenesetre azokat érdemes elolvasni? Vagy megtalálható valahol a naaagy sztori, benne minden karakterrel, kaszttal és összefüggéssel? Nagyon izgatja a fantáziám. :)2016. nov. 5. 00:05
1/6 anonim válasza:
persze, játszd végig az összes sima warcraftot (1-3) (stratégiai), utána húzz le 1 jó évet WoW-ban miközben mindent elolvasol, + van 7 magyar könyv a warcraft-ról, azokat is olvasd el és akkor lesz valami átfogó képed.
2/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=t3YFQplz8-Y&list=PLV3Yvqnl3F..
ezekből a videókból sokat megtudhatsz.
3/6 anonim válasza:
De ott a wow wiki is, ha tudsz angolul, minden szereplőhöz minden le van írva. De igen, az első válaszadó megmondta a frankót:D Én is régóta játszom, de azért vannak még homályos részletek előttem, úgyhogy gyakran olvasgatom a wow-wikit.
Egyébként meg nem hearthstone világát, hanem a warcraft világát kell megismerned. A hs-ben kicsit játékosabban vannak feltüntetve. Például Medivh nem rendezett bulikat :D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :D A könyvsorozat nem elég egyébként, abban nincs benne minden? Vagy a játék hiányában nem fogom érteni?
2016. nov. 5. 12:03
5/6 anonim válasza:
@11:12
A WoW-beli Karazhanban pedig konkrétan egy bál van. Csak a résztvevői már csak "twisted ghostok".
6/6 anonim válasza:
1994 óta zajlik a Warcraft története. Törődj bele, hogy ezt a több tízezer oldalra rúgó történetet nem fogod egészen megismerni, főleg magyarul nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!