Hány éves korig normális, ha valaki szereti a
társasjátékokat? És hány éves korig lehet másoknak
bevallani?
Nincs korhatár. Én simán bevallom, hogy szeretek, teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak. Azt nem mondom, hogy mindegyik társast sokáig élvezem, meg persze hangulatfüggő is.
39
2021. jan. 16. 19:40
80 évesen is akár
felnőtt vagy, játszhatsz
2021. jan. 17. 11:35
Ez bármilyen korban normális.
2021. márc. 24. 17:58
14/20 anonim válasza:
Dobozon azt írják 99 éves korig 100 évesen már nem jó
2021. ápr. 2. 23:01
A játék nem korhoz kötött
2021. jún. 13. 07:34
16/20 A kérdező kommentje:
Saját eddigi tapasztalatom: inkább a "másoknak bevallani" résszel vannak gondok, mert kétféle ember létezik: egyesek játszanak felnőtt korban is, mások nem játszanak, és nem is lehet elmondani nekik, mert szerintük a társasjáték max. 10-12 éves korig való. Még a rokonságomban is van mindkettő. (És nem is függ igazán sem az én koromtól, sem a másik ember korától, hogy mit gondol a társasjátékozásról, inkább intelligencia kérdése. És meglepő módon inkább az intelligens emberek szeretnek felnőttként is játszani.)
Aki szerint a társasjáték csak 10 éves korig jó, az csak a Ki nevet a végént ismeri és/vagy nincs tisztában a társasjáték fogalmával.
2021. jún. 13. 16:36
"És meglepő módon inkább az intelligens emberek szeretnek felnőttként is játszani.)" - Ezt a kijelentést hagyjuk, ez több mindentől függ, mint az inteligencia.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy a tipikus alfa hímek tartanak mindent gyerekesnek, ami nem egyenlő a csajozással.
Plusz keleten vagyunk, akármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy nem, de nagyon le vagyunk maradva a nyugattól, főleg felfogásban. Itt valamiért az a felfogás, ha valamiben benne van a játék szó az automatikusan gyerekes. Idővel persze visszahúzódik majd ez is.
2021. jún. 13. 17:32
21 vagyok és szerintem nagyon jó időtöltés, hó program a családdal,barátokkal, párommal. Ha egyedül játszanék valamit, lehet hamar megunnám, de jelenleg esélyem nincs. Minden szilveszterkor társasozunk.
2021. jún. 13. 19:15
Szerintem ez egy jo dolog. Amennyire tudom meg jo hatassal is van az gondolkodasra
2021. jún. 13. 21:50
Kapcsolódó kérdések: