Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány éves korig normális, ha...

Hány éves korig normális, ha valaki szereti a társasjátékokat? És hány éves korig lehet másoknak bevallani?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok.

2016. nov. 4. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs korhatár. Én simán bevallom, hogy szeretek, teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak. Azt nem mondom, hogy mindegyik társast sokáig élvezem, meg persze hangulatfüggő is.

39

2021. jan. 16. 19:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

80 évesen is akár

felnőtt vagy, játszhatsz

2021. jan. 17. 11:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez bármilyen korban normális.
2021. márc. 24. 17:58
 14/20 anonim válasza:
Dobozon azt írják 99 éves korig 100 évesen már nem jó
2021. ápr. 2. 23:01
 15/20 anonim ***** válasza:
A játék nem korhoz kötött
2021. jún. 13. 07:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Saját eddigi tapasztalatom: inkább a "másoknak bevallani" résszel vannak gondok, mert kétféle ember létezik: egyesek játszanak felnőtt korban is, mások nem játszanak, és nem is lehet elmondani nekik, mert szerintük a társasjáték max. 10-12 éves korig való. Még a rokonságomban is van mindkettő. (És nem is függ igazán sem az én koromtól, sem a másik ember korától, hogy mit gondol a társasjátékozásról, inkább intelligencia kérdése. És meglepő módon inkább az intelligens emberek szeretnek felnőttként is játszani.)
2021. jún. 13. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Aki szerint a társasjáték csak 10 éves korig jó, az csak a Ki nevet a végént ismeri és/vagy nincs tisztában a társasjáték fogalmával.
2021. jún. 13. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:

"És meglepő módon inkább az intelligens emberek szeretnek felnőttként is játszani.)" - Ezt a kijelentést hagyjuk, ez több mindentől függ, mint az inteligencia.

Egyébként én úgy vettem észre, hogy a tipikus alfa hímek tartanak mindent gyerekesnek, ami nem egyenlő a csajozással.

Plusz keleten vagyunk, akármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy nem, de nagyon le vagyunk maradva a nyugattól, főleg felfogásban. Itt valamiért az a felfogás, ha valamiben benne van a játék szó az automatikusan gyerekes. Idővel persze visszahúzódik majd ez is.

2021. jún. 13. 17:32
 19/20 anonim ***** válasza:
21 vagyok és szerintem nagyon jó időtöltés, hó program a családdal,barátokkal, párommal. Ha egyedül játszanék valamit, lehet hamar megunnám, de jelenleg esélyem nincs. Minden szilveszterkor társasozunk.
2021. jún. 13. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy jo dolog. Amennyire tudom meg jo hatassal is van az gondolkodasra
2021. jún. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!