Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezen a konfingon elindulna a...

Ezen a konfingon elindulna a GTA IV?

Figyelt kérdés

RAM: 2,50GB

CPU: AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 5000B 2.60GHz

GPU: ATI Radeon Xpress 1150(Ez integrált videokártya, nem tudom hogy 126MB vagy 256MB. Valahol a kettő között mozog a mérce)

-Windows 7 64-bites op. rendszer

Jók a legalacsonyabb grafikai beállitások is ha úgy megy, vagy ha ugy is szaggatos, esetleg valami patch megoldja a gondot? És számit hogy melyik verziot töltöm le?

2016. nov. 4. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ehhez harmat gyenge a proci, még lowhoz is.

Mi az hogy melyik verziót töltöd le? Steam frissíti a legújabbra mindig. [link]

2016. nov. 4. 15:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Steamen leislehet tölteni, vagy csak megvenni?
2016. nov. 4. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
#1: Gondolom, úgy értette, melyik lopott verziót.
2016. nov. 4. 15:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Te nagyon okos...!

Nem ugy értettem hogy a GTA IV melyik verzioját..

Hanem a patch melyik verzioját mert több is van..

2016. nov. 4. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem megy el, nagyon kevés hozzá a VGA és a proci is. Amúgy meg illik megvenni a játékokat, nem pedig letölteni...
2016. nov. 4. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen esélytelen, hogy ezen fusson.
2016. nov. 4. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet elindul, de szerintem szaggatni fog. A CPU, RAM még csak csak ahhoz, hogy minimumon fusson, de a GPU-ba lehet belekötne a játék. El se indítaná. Amúgy olyan nincs, hogy valahol a kettő között. Vagy 128, vagy 256.

Speccy-t leszeded, és megmondja neked:

[link]

Vagy AIDA64-et, bár ez nem teljesen ingyenes:

[link]

De mindegy is, mert karcsú a gép. Sajnos vagy sem, másik gépet kell vásárolni hozzá.

2016. nov. 5. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Viszont a GTA III, Vice City, akár még a San Andreas el kell hogy normálisan fusson. Lehet nem annyira korszerű, mint a GTA IV (bár manapság már az sem egy nagy attrakció), de élményben szerintem nagyon jók. Számomra jobbak, mint a GTA IV.

Viszont a The Ballad of Gay Tony nagyon jó kis DLC hozzá. De ez a balkánozás Liberty Cityben nem jön be nekem, egyszer kétszer végigvittem az alapjátékot és kalap. :D Nem értem miért, mert amikor játszottam vele jó volt, de most például nem venném elő, hogy újra végig vigyem.

2016. nov. 5. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. nov. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!