Ezen a konfingon elindulna a GTA IV?
RAM: 2,50GB
CPU: AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 5000B 2.60GHz
GPU: ATI Radeon Xpress 1150(Ez integrált videokártya, nem tudom hogy 126MB vagy 256MB. Valahol a kettő között mozog a mérce)
-Windows 7 64-bites op. rendszer
Jók a legalacsonyabb grafikai beállitások is ha úgy megy, vagy ha ugy is szaggatos, esetleg valami patch megoldja a gondot? És számit hogy melyik verziot töltöm le?
Sajnos ehhez harmat gyenge a proci, még lowhoz is.
Mi az hogy melyik verziót töltöd le? Steam frissíti a legújabbra mindig. [link]
Te nagyon okos...!
Nem ugy értettem hogy a GTA IV melyik verzioját..
Hanem a patch melyik verzioját mert több is van..
Lehet elindul, de szerintem szaggatni fog. A CPU, RAM még csak csak ahhoz, hogy minimumon fusson, de a GPU-ba lehet belekötne a játék. El se indítaná. Amúgy olyan nincs, hogy valahol a kettő között. Vagy 128, vagy 256.
Speccy-t leszeded, és megmondja neked:
Vagy AIDA64-et, bár ez nem teljesen ingyenes:
De mindegy is, mert karcsú a gép. Sajnos vagy sem, másik gépet kell vásárolni hozzá.
Viszont a GTA III, Vice City, akár még a San Andreas el kell hogy normálisan fusson. Lehet nem annyira korszerű, mint a GTA IV (bár manapság már az sem egy nagy attrakció), de élményben szerintem nagyon jók. Számomra jobbak, mint a GTA IV.
Viszont a The Ballad of Gay Tony nagyon jó kis DLC hozzá. De ez a balkánozás Liberty Cityben nem jön be nekem, egyszer kétszer végigvittem az alapjátékot és kalap. :D Nem értem miért, mert amikor játszottam vele jó volt, de most például nem venném elő, hogy újra végig vigyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!