Anyukám szerint a lövöldözős, verekedős játékoktól agresszív és hülye lesz az ember, viszont azt nem értem hogy miért? Hogy lesz agresszív egy ember vagy egy gyerek az ilyen játékoktól? (pl. : GTA, Gears of war, Watch dogs, Mafia)
Biztos ez tehet róla, hisz az erőszakos bűnözők túlnyomó többsége olyan helyről származik ahol nem igazán megengedhető, elfogadott a játék.
Amúgy sokkal jobb a játékban levezetni a feszültséget, mint egy emberen vagy bármi máson.
Nem leszel az, minden ilyen fejben dől el.
Ennyi erővel, én a 3 év WoT után lövegkezelő lettem, 1 év Clash of Clans után pedig kezdek átalakulni P.E.K.K.A.-vá, vagy ami rosszabb, hog riderré :D
Bullshit, a játékok nem tesznek erőszakossá. A világban történt néhány eset, hogy egy gyerek pl. gta után azt hitte az normális ha öl, de az emberek 99,9999 (és még sok kilences) %-a nem ilyen retardált. Csak ne hagyd magad elragadtatni, ha online játszol ne rage-elj. Ha meg akarod győzni a szüleid akkor itt egy Oxfordi tanulmány:
Ha nem megy az angol ilyen szinten a szülőknek akkor ott a google-forgító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!