Miért nem olyan elterjedt a rubik kocka lányok körében?
Figyelt kérdés
Szinte csak fiúknál látni, versenyeken, mindenhol. Nem értem....2016. nov. 2. 22:05
1/9 Chio Stickletti válasza:
Tudod a lanyokat nem koti le a logikai feladat...
3/9 A kérdező kommentje:
Hat...nem ostobak. En is lany vagyok, es rubik kockazok. Cs kivancsi vagyok h miert ritka a lanyok koreben.
2016. nov. 2. 22:19
4/9 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy a nők buták, hanem az intuitív gondolkodásuk erősebb, az analitikus pedig gyengébb. Lásd még: navigálás, tükörből parkolás, stb.
5/9 WlessTheBoss válasza:
Szerintem ez nekik olyasmi lehet hogy ez nem olyasmi amit egy lány csinálni . PL foci ... Természetesen evvel nem azt mondom hogy nincs női csapat , vagy olyan lány aki kockázik , csak annyit hogy ez elfiúsodott . Mint a tanítás elnőiesedett ...
6/9 OneTheLays válasza:
Szerintem ez is csak beköltözött a köztudatba (részben). Ugye ahogy anyu meg apu: a lányok babáznak... Stb. Általánosítás.
7/9 anonim válasza:
#6: Nézd meg, hány női matematikus, csillagász, programozó, stb. van! Marginális mennyiség. Ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy a lányoknak nincs önbizalmuk, mert a többi tudományos pályán meg nőuralom van. A férfiaknak jobban megy az analitika, és kész.
8/9 anonim válasza:
Szerintem elterjedt, csak nem tudok róla.
Azt könnyebben elhiszem, hogy nem mutatják ki vagy nincs rá alkalmuk/lehetőségük, mert a Rubik kocka nem nemfüggő, hogy csak férfiaknak menjen.
Én is pl férfi vagyok, és azért nem Rubik kockázom (még), mert eddig nem jutottam el addig, hogy vegyek magamnak egyet.
9/9 anonim válasza:
Nálunk anno az osztályban több lány kockázott,mint fiú, bár neten, vagy versenyeken, tömegközlekedésen én is több pasit látok. És ne felejtsük el Jessica Fridrichet sem, akinek a Fridrich metódust köszönhetjük. :) ennyit arról, hogy a lányok ostobák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!