Ezekhez hasonló PC játék egy 18 éves lánynak?
Bioshock részek, Alice Madness Returns,Life is strange, Beyond Two Souls..
A kissé elvont, inkább sztorira építkező játékok érdekelnének.
L.A. Noire
The Wolf Among Us
Valiant Hearts
The Vanishing of Ethan Carter
Everybody's Gone to the Rapture
Brothers - A Tale of Two Sons
Deadly Premonition: The Director's Cut
Murdered: Soul Suspect
Tales from the Borderlands
Witcher 3
SOMA
Alien: Isolation
Remember me
Alan Wake
Van sok jó játék amit ismerek, az első kettő is jókat írt, de nem tudom mit akarsz azzal, hogy lány vagy. Manapság ez már nem annyira érdekes, hogy lány vagy és játszol valamit. Kortól és nemtől függetlenül játszhatsz bármilyen játékot.
Kiegészítésnek még ajánlanám: Half-Life 2 + EP1 + EP2, Borderlands sorozat, Dragon Age sem rossz, habár Steamen nincs meg az összes játék, ezért érdemesebb Originen megvenni őket. Esetleg Mirror's Edge, aminek az új része szintén csak Originen van meg. Vagy a Serious Sam játékok, de az multiban élvezetesebb. Végül pedig Dead Space, 1-2 egy kicsit félelmetesebb, de 3 az semmi.
Alan Wake
L.A. Noire
Dishonored
Portal 1/2
Fallout 3/New Vegas/4
Deux Ex: Human Revolution
Komolyan elnézést hogy odaírtam a korom meg a nevem.:D De szerintem ezen túl is léphetnénk. Nem azért írtam oda mert hú de menő (???) vagy mi lenne lányként játszani. Csak úgy odaírtam. Ha kérdést írok, mindig írok nemet/kort.
Köszönöm az eddigi ajánlásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!