Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan működik pontosan a GTA...

Hogyan működik pontosan a GTA Online?

Figyelt kérdés
Megvettem a GTA 5. részét, melyben nem értem hogy működik az online. Anno a SAMP-on nőttem fel, ahol felmentem egy szerverre, ott voltak a kis barátaim és játszottunk. De ezt itt nem értem hogy van, felmegyek egy nem is tudom hova, vannak huszan, lehet csinálni ezt azt... De mi értelme? Nincs semmi rendszer, játszani sem tudok normálisan, mert lelőnek, elütnek, megölnek kinyírnak meggyilkolnak minden ötödik percben. A SAMP-ban RP szervereken játszottam, itt is valami hasonló tetszene. Valaki le tudná írni részletesen, hogyan működik ez, mik ezek a munkák, mi ez az összevisszaság? Köszönöm!
2016. nov. 1. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindig automatikusan csatlakozol egy véletenszerű lobbiba (olyan mint egy szerver a SAMP-ban). Ott a freeroam módban tudsz bármit csinálni. Közben a telefonodra jönnek az értesítések hogy ki milyen küldetést indított és meghívott hogy csatlakozz (vagy te indítod el ezeket és másokat hív meg a rendszer). Amikor ezt elfogadod, akkor egy új szerverre csatlakozol ahol az a játékmód fut. Ha vége a játéknak akkor megint kidob a szerver lobbijába a játék, így megint véletlenszerűen találkozol más játékosokkal.

Freeroam módban a szerverek X időnként dobhatnak minijátékot, illetve a motorosklub, csempészüzlet és egyéb más csapatjátékok indíthatóak a többi játékossal vagy ellenük.

2016. nov. 1. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már tiszta a kép. :)
2016. nov. 1. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:

És hozzátenném, hogy érdemes a tutorialt megcsinálni az elején, mert ad vagy 3-4 rankot, miegymást.

Amúgy az első válaszoló jól leírta, van egy nagy freeroam, amiből tudsz indítani küldetést, vagy csatlakozni egy küldetéshez.

Vannak story jellegű küldetések, pl. Lamar által, de vannak fun dolgok, mint pl. a stunt pályák. Én annyira nem szeretem őket, mert sokan engedélyezik a custom autókat, amikkel szétkennek téged a mapon. Tehát hiába megyek versenyautóval (pl. Tyrus), ha ő jön a széttuningolt hiperkocsival, pl. Zentorno. Arról nem is beszélve, hogy megy a lökdösődés, stb.

Én is igazából még csak felfedezem a játékot, én most vettem garázst, meg komolyabb fegyvereket, mint a pisztoly.

Szóval jó az online, de ha kifogsz egy noob csapatot, vagy csak egy noobot a csapatban, akkor szívás lesz az adott küldetés. Nem tudom hány napba került, mire megcsináltam az első lowrideres küldetést Lamartól. Valaki mindig meghalt a csapatban. Vagy amikor más vezette a kocsit, akkor állandóan nekimentünk mindennek, csoda hogy nem gyulladt ki az autó.

2016. nov. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!