A GTA 3 végén mi lett Maria Latoreval?
Nem ölte meg, az csak egy poén volt.
A tipikus "sokat pofázik a nő és inkább lelövöm", de nem mutatják, csak hallod, lehet mellé lőtt, de itt most tényleg nem ez a lényeg, hanem poénkodtak.
A 3-ban inkább, ami rejtélyes az Donald Love eltűnése.
Vagy hogy miért van felrobbantva Portlandben az egyik út, nem messze az autókereskedéstől, tűzoltóságtól.
Szerintem nem azért ment el Claude Maria-ért mert annyira megakarta menteni hanem mert így akart Catalina közelébe jutni,hogy megölhesse
Claude talán a leginkább pszichopata az összes Gta főhős közül,nem hiszem hogy Maria nagyon érdekelné. Szerintem sem lőtte le őt amúgy ez csak poén volt,de ezt sajnos már sosem tudjuk meg,mert az újabb Gta-k teljesen más „univerzumban” játszódnak nem tesznek utalást arra,hogy a régebbi részekben mi volt.
Bocs, igazad van, én emlékeztem rosszul.
Nem is CJ szinkronhangja szólalt meg, hanem a Frankliné.
Ken Rosenberget :D a kokaintól Gta főhősnek hallucinálja magát aztán úgy kell küldetéseket csinálni :)
Szerintem Donald Love lelépett a csomaggal,amiért annyit kellett küzdeni :) csak tudnám mi van abba a csomagba ? örökélet titka vagy miafene ?
Legalább egy kisvideót csinálhatna a Rockstar,hogy mi történt a 3D-s Gta-k eseményei után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!