Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Profi World of Tanks-osok!...

Profi World of Tanks-osok! Valaki mond nekem technikákat a fejlődésre, és egyéb dolgokra?

Figyelt kérdés
Az egyéb dolgok alatt azt értem hogy milyen tankokat fejlesszek ki, és hogy hogyan kell könnyen túlélni egy csatát

2016. okt. 30. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Tankok:

Heavy:

1.: E5 egy kib.ott OP járgány lett, bár én a buff előtt is szerettem, de azóta egy álom. Igaz, nem is adja annyira már a WN8-at.

2.:IS-7.: Az E5 után a második legjobb heavynek tartom, csak az ágyúja hulladék. Én full golddal használom, tetszik vagy sem. És a gyorsabb APCR-nek hála könnyebben is célt találsz. A tornya is baromi erős, egy szikla, roncs, kisebb domb mögé hull-downban verhetetlen. Ha arta sincs, akkor pedig csak az a lényeg, hogy a csapattársak ne engedjék az ellenfelet az oldaladdba kerülni

3.:FV 215b: ezt az ágyúja teszi azzá, ami

Med:

1.: 140/T-62/430/907(T-22-őt kihagyom, keveseknek van): igazi támadó tankok, kb meg is egyeznek, kevés eltéréssel. A személyes szemszögemből a felsorolás jelenti a rangsort is a négy között, de mindegyik nagyon jó.

2.: Leo1/AMX-30B.: szubjektív szempontból nálam ezek viszik a pálmát, gyorsak, pontosak, szépek :). Mellesleg a Leo1 volt az első tier 10-es tankom. Sajnos a statom olyan is vele :/. Jó a camo/látótáv arányuk is, jó eséllyel hamarabb veszel észre bárkit, mint ők téged. Inkább támogatóak.

3.:M60/M48: kicsivel maradnak le az előbbiek mögött. Mozgás közben halálpontosak vert. stab nélkül használom őket, helyette optika van, de így is kenterbe verik az orosz medeket. Nem számít, hogy mozogsz vagy állsz, ezek be fognak találni. És az M60 is nagyon szép, olyan demokratikus kinézete van :D. És a páncéljuk is troll, főleg az M48-nak. Volt, hogy Mountain Passin két(full hp-s és 1800-as) IS-7-et szétszivattam vele 1v2-ben, folyton nyelte a lánc a lövéseiket. Ja, és brutális a látótávuk, de rossz az álcaérték.

4.:B-C 25t: spotter tank, de letáraz minden vele egyszintű medet(meg a kisebbeket is), ki kell próbálni, a frontja is tud érdekes dolgokat pattintani, ha megvan a 70 fokos szabály.

5.:E-50M: a random királya, jó páncélzat, gyors, lézerágyúval. Mellé csak 400M látótáv a legrosszabb camoval. Nem modulérzékeny.

6.:STB-1: A Cent AX-re hasonlít, de ennek kicsit keményebb a tornya, és irtó pontatlan a lövege.

7.:TVP T50/51: a mostani egyik legerősebb tank. Lazán kitolja a tárat, majd megpattan, és még néha pattint is. Elég pontos.

8.:AMX-50B.: igazából heavy lenne, de a medekhez sorolom. Gyors, jó front, hulladék torony, jó ágyú. Mi kell még? Simán beleversz akárkibe 1600-at, majd meglépsz.

Light:

T-54 Light:

Egy erősebb light/gyengébb közepes tank, de jelenleg a legerősebb könnyű harckocsi, főleg golddal. Egy hátránya van: kevés a lőszere, így 2 robbanó, 5 AP, többi APCR felállásban futtatom. A többi lightot megeszi reggelire, talán a 13 90 izzasztja meg.

13 90: egy nyolcas medet képes kitárazni, de kell bele a gold. Nagyon jó álca, erős, de pontatlan ágyú jrllemzi. Gyakran fordítottam/hoztam le vele meccset, egyszerűen imádom.

RU 251: Gyors, papír, jó ágyú, lassú lövedékkel. Nincs vele semmi bajom, de nem ragadt meg túlságosan.

M41 Bulldog: OP még mindig. Gyors, kiváló ágyú, jó látótáv, jó gundep, jó álca. De valamiért ez sem hagyott bennem mély nyomot.

T37: kis bulldog, mást nemz fok rá mondani.

T49: nem vettem meg, de troll. Mást nem tudom róla mondani :)

AMX 12t: igazi statpadder tank. Senki sem féli, így könnyű akárkinek a hátuljába beletárazni egy adagot. Ritka rossz a negatív és pozitív gundepje, és a lánc sem a legerősebb. Néha képes troll pattanásokat generálni, és ebbe is kell a gold.

MT-25: ugyanaz, mint a 12t, csak sokkal-sokkal gyorsabb, és nem táras. Ebbe fokozottan kell a gold, és ezt még annyira sem félik, mint az előbbit. Nagyon okádja a WN8-at.

Szándékosan csak a max tankokat írtsm le, kivétel a lightok. Mint látod, jelenleg a közepes- és könnyűharckocsik uralják az egész játékot. Folyt. köv. taktikákkal.

2016. okt. 31. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szóval:

Ha bentvagy a csatában, az első, és legfontosabb, hogy felméred az ellenfelet: mennyi heavy, mennyi med, ARTA van, te milyen tankkal vagy. Pl: ha sok a med náluk, meg E5-tel vagy, simán kimehetsz a medsorra darálni, aztán át a városba az övék hátuljába. Sose tedd ki magad túlságosan az ellen tüzének, inkább várd meg az alkalmat, helyezkedj. A csapattárska randomban fogyóeszközök, de néha le lehet shieldelni, főleg, ha egy fontos tankotokat nyúzzák éppen.

A tankodnak megfelelő pozíciót keress, ahonnan viszonylag nagy terúletet látsz be, vagy megoszthatod a figyelmüket. Ilyen pl Minesen az 1-2 sor, a sziget, ha meddel vagy könnyű tankkal vagy. Innen -miután legyűrtétek az ellenállást-, simán abajgathatod az ő nehezeiket - egyenesen a s.eggükbe lőhetsz.

Alkalomadtán töltsd be a gold lőszert. Nem feltétlen az erős ellenfél ellen(pedig ellene is be kell, ha nyerni akarsz): a Cromwellnek például olyan lassú a lövedéke, hogy 300-400 méterre én automatikusan APCR-re tüzelek bármilyen célpontra, szimplán azért, mert gyorsabb, tehát könnyebb kiszámolni, hogy hova megy. Mindig a lehető legkevesebbet mitasd a tankodból! Ha úgy látod, hogy egyik oldalra kevesebben mennek, akkor inkább állj be te is a lemmingvonatba, hiszen egyedül nem nagyon fogsz 3-4 tankot feltartani.

Ugyanez a helyzet, ha azt látod, hogy a csapattársak hullanak körülötted, mint a legyek. Ilyen esetben vonulj hátrébb még időben, vagy gyors tankkal akár teljes oldalt is válthatsz. Visszavonulás közben a tornyodat fordítsd hátrafele, ezzel is növeled a lepattanók esélyét.

Nézz sok videót, abból remek taktikákat, trükköket lehet ellesni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd írok még, ha tudok mást is mondani :)

2016. okt. 31. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A legeygszerűbb ha profi videósok videóit megnézed arról a tankról amelyikkel szeretnél játszani. Ph3lan, cleverland. Mr scheff, goodbad93. Nekem sokat segített.
2016. okt. 31. 08:41
 4/4 Brandon41 ***** válasza:
Nézegessél pályabemutató videókat linkintől.
2016. okt. 31. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!