Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem töltődik fel Call...

Miért nem töltődik fel Call Of Dutyban az élet?

Figyelt kérdés
Körülbelül az ötödik-hatodik pályán lehetek, amikor egy épület ablakából kell lőni a kint szaladgáló ellenfélre. Az egyik ismerősöm ugyanezen számítógépem, ugyanabban a nehézségben játszik, és ő már sokkal több pályát csinált meg, mint én, de ha eltalálják, neki az a szokásos piros cucc veszi körbe a karakterét, liheg, de a végén az élete feltöltődik. Amikor engem eltalálnak, az a piros nincsen körülöttem, és hallom, hogy liheg, de nem akarja abbahagyni, az élet nem töltődik fel. Próbáltam már új karaktert készíteni, hátha azzal a hiba kijavítódik, de nem. :(( A beállításokat is nézegettem, de semmi. Mi lehet a probléma?

2016. okt. 30. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy lehet nem találtak el elégszer. :D
2016. okt. 30. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, az tuti nem.
2016. okt. 31. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik CoD részről van szó?
2016. nov. 1. 02:36
 4/5 A kérdező kommentje:
A másodikról.
2016. nov. 1. 09:54
 5/5 PynnRD válasza:
26%
Szerintem az lehet a baj, hogy vagy a németeket hátra hagytad, úgy értem nem ölted meg, vagy pedig egy barátodat hagytad hátra. Fuss hátra a barátodért és lődd meg néhányszor (nem fogja először kiírni hogy you are traitor to the motherland vagy friendly fire not be tolarated vagy ilyesmi, egy kicsit megengedi), akor kibuggol a buggosodásból és újra tud mozogni és segíthetsz neki odajutni, ahol most éppen folyik a csata. Ha német ellenséget hagytál hátra akkor nézz át minden házat, cuccot, mindent és keress hátra egy németet. Ölesd meg magad ha liheg és csak azután keresgéld a barátaidat, vagy az ellenséget.
2017. márc. 18. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!