Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért Vannak Torret oldalak...

Miért Vannak Torret oldalak ha azokat Tiltja a rendörség és illágálisnak számit ha letöltök?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 13:43
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hali

Na ez egy elég kényes téma..én a következőket tudom róla:

Van MO.-n egy törvény ami kimondja, hogy internetre feltöltött bármilyen anyagot(játék,film,zene, stb) letölthetsz következmények nélkül..ittjön a "de": 24órán belül törölnöd kell a merevlemezről, valamint nem adhatod tovább semmilyen formában egy 3. személynek és nem is raktározhatod el valami adathordozón. Ezt a szabályt most sajnos nem találtam hirtelenjében, de egy kis google-zás után biztos meglenne..

2010. máj. 10. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nah igen ez tényleg érdekes hogy miért nő a net sebesség és miért úgy reklámozzák a gyors netet hogy tölts le játékot,zenét pillanatok alatt,nézz filmeket akadás nélkül ha ez illegális..Az igazság az hogy "rossz az aki rosszra gondol" ugyanis mind erre vannak legális utak..Például

játék letöltés:Steam

Zene letöltés:iTunes

játék streamelés:OnLive

film nézés:vannak legálisan működő online videó tékák,ahol legálisan "ki tudod kölcsönözni" a filmet és megnézni online

Torrent:

Maga a torrent nem illegális,csak az amire használják 99%-ban.Szóval a torrent oldalak úgymond legálisan működhetnek még ha illegális tartalmat osztanak meg torrenten keresztül akkor is..A gond ott kezdődik ha a torrent oldal üzemeltetője is be száll a játék,film,zene torrentek seedelésébe.Nah ez illegális.filmek,játékok,zenék fel és letöltése torrenten keresztül.Nem maga a torrent.

2011. aug. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!