Hogyan lehet a farmerama.com-on farmaranyat szerezni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 12:55
1/11 anonim válasza:
ez engem is érdekelne... csengőpengőt nem lehet beváltani?
2/11 anonim válasza:
közben utánanéztem. csak egyes feladatokért lehet kapni, csengőpengőt nem lehet beváltani farmaranyra. ha nagyon kell, max vehetsz igazi pénzért
3/11 A kérdező kommentje:
ömm...azért annyira nem kell :D
azt nem tudod hogy mik azok a feladatok?(:
2010. máj. 3. 19:14
4/11 anonim válasza:
ha már elérted a .szintet,ugy tudsz szerezni farmaranyat.Elmész a városba és gazdakört megkeresed.Rákattintasz és ott éttermi megrend.re mész elvállalod a feladatot(pl saláta perc alatt)és ha kész meg kapod a aranyat.
5/11 anonim válasza:
A farmaranyat be lehet váltani a bankban csengőpengőre... 1farmarany=10csengőpengő... és nem kell fizetned... de szerintem ennyiért nem éri meg :/
6/11 anonim válasza:
kedves uccsóó
de ő nem csengőpengőt akar szerezni hanem farmARANYAT
és
sztem sem éri megXDXD:D:P:DP:P:D:D:D:D :P:D:P:D:P:D:P:D:P
7/11 anonim válasza:
Ha teljeitesz a gazdakorben egy kuldetest aminek a dija farmarany.
8/11 anonim válasza:
De egy idő után már nem farmaranyat kapsz a feladatokért
Én már 20.szintes vagyok és csináltam egy ideig aztán meg lehet kupát meg egyéb dolgokat kapni
9/11 martinkat válasza:
Most már berakták a csillagot meg a fát és lehet 25 farmaranyat kapni a fától meg az éttermi megrendelés eleje is ad 10-et
10/11 anonim válasza:
Faramarany szerzésre
sms-ben Küldd el: BIG 6412920
a következő számra: 0690645005
Feltétlenül ügyelj a szóközre a BIG és a(z) 6412920 között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!