A GTA 5 ben melyik a leggyorsabb kocsi?
Figyelt kérdés
Tud valaki egy top 5 vagy akár egy top 10 listát a játék beli leggyorsabb autók nevével és hogy az a valóságban melyiknek felel meg?
Előre is köszönöm.
2016. okt. 28. 11:29
1/7 anonim válasza:
Google: GTA V top speed cars.
Első találat.
De igazából bármelyik találat.
2/7 anonim válasza:
Egyébként pedig ami gyorsnak néz ki, az általában gyors is. Van benne egy Ferrari FXX-nek kinéző autó, az elég brutális, meg van egy Lamborghini Aventador klón, ami talán még gyorsabb, főleg ha tuningolod. Akkor városban elég gyakran el kell venned a gázt, ha nem akarod ripityára törni, mert megy mint a vaddisznó. Van egy Bugatti Veyron-szerű gép is, az is erős és gyors, de szerintem kevésbé élvezetes vezetni. Egyébként ha az élvezetes vezetésről van szó, szerintem nem a leggyorsabb autókat a legjobb vezetni. A Mercedesnek kinéző sportautók elég jók ebből a szempontból, valamint a személyes kedvencem az a kupé-kabrió (nyitható keménytetős) Ferrari, amiből a gazdag városrészekben viszonylag nagy eséllyel találsz. Kellően gyors, és szerintem a legjobban vezethető, főleg ha szeretsz gyorsan menni kanyargós utakon.
3/7 anonim válasza:
Ja, és még valami, a titkos tipp: az 5-ös BMW. A játékban szerepel egy régebbi széria (bár az inkább régi 7-es klón), meg az újabb is, ami az aktuális 5-öshöz hasonlít leginkább. Ez a két autó alapváltozatban ugyan nem versenyautó, de elég jól mennek, és k***va jó vezetni őket. Ha pedig tuningolod is, nagyon jó túraautók lesznek belőle. Ezekkel is szívesen szoktam csapatni. De ha megvan a játék, majd felfedezed te is :)
4/7 anonim válasza:
Comet
Rapid gt
Vapid bulllet
Elég gyors kocsik nem tudom h a leggyorsabbak-e de gyorsak
5/7 anonim válasza:
Ez platformtól is függ. Pc-re, ps4 és xbox-ra rengeteg új kocsi jött már ki ellenben a ps3 és xbox360-ra.
Ps3-on még mindig a t20, adder és a zentorno a leggyorsabb.
Nem tudom az igazi nevüket valóságban, bocsi
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én nem a sebességre hajtok. 360-on nyomom, kedvencem a Kuruma Armored. A zsaruk nehezen szednek ki belőle, kezes autó, hátra 180 fok, menet közben 360 fok, kanyarvadászat az erőssége. Nem éri utól az említett szupergépeket, de sokkal kezesebb, élvezetesebb, és még véd is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!