Ismerősömmel 2 napja ezen vitatkozunk igazam van?
Az a helyzet hogy ismerősöm csinált a facebookon egy saját oldalt ami konzoljátékokkal foglalotoskodik
Ért a konzolos dolgokhoz nagyon ott van a témában ez tény
Az oldal lényege hogy játékokat kiegészítőket árul konzolokhoz eladásra mint egy rendes webshop vagy bolt
De szerintem ez illegállis hogy pont a facebookon hirdet játékokat
Mert úgy csinálja hogy rendes lista található az oldalon amiből válogathat a vevő(sok sok játék 360tól egészen PS4ig)
de ez így illegális nem? Hogy egyik boltból rendel aztán eladja másik meg hogy pl csak egy facebookos oldalon hirdet egy EA terméket (példaként)?
Ezeknek a játékszoftvereknek a hirdetéséhez kell valami külön papír én úgy tudom
Engem az érdekelne, hogy ki az az idióta aki ilyentől vesz?
Azt írod boltból rendel és azt adja el. Na már most a bolt már rátette a hasznát, a haverod meg ráteszi a sajátját pluszba? Ki veszi meg 1-2-3 ezerrel drágábban tőle, mint bármely más boltból?
Nem tudom hol van a határa annak, hogy magánszemélyként hirdethetsz, és hogy cégként kéne üzemelni. Mert persze vannak olyan hirdetések a neten, hogy csere is érdekel, de az megint más.
Lehet ebben az esetben tényleg jobb, ha cégként üzemel, adózik, számlát ad.
Lehet ezt a kérdést inkább itt kéne feltenni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek
Jelentettem, hogy rossz kategóriában van, mert hiába játékokról szól a kérdés, alapvetően a kérdés nem a játékokra irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!