Milyen laptopot érdemes venni gta 5re?
Itt van ez, 130.000.
És a helyedben kérnék bele még 4GB memóriát, mert ha felteszel egy 64 bites Windowst, meg ráküldöd a GTA 5-öt, akkor ott vége a dalnak.
Vagy gyűjtsél még, és vegyél egy asztali gépet, vagy egy erősebb laptopot, ha mindenáron azt akarsz. De asztali gép esetében jobb cuccokat kapsz a kinézett laptop áráért.
Nekem 200.000-es laptopom van, és medium-high környékén fut a játék. De lehet ebből az árból tudtam volna egy jobb asztali gépet venni, csak az életvitelemből kiindulva nekem a laptopra nagyobb szükségem van most.
Ha meg laptop, és 130 a keret, akkor a fenti gép jó példa, böjtölj ki mellé még 4GB RAM-ot és akkor lowon tudsz vele játszani. Szerencsére a játék jól van optimalizálva, így gyengébb gépeken is egész jól fut, nem úgy, mint a GTA IV a kezdetekkor....
De mondok egy vadat. Lehet jobban jársz, ha veszel egy konzolt, és mellé a játékot, és még olcsóbban is jössz ki.
Például:
Xbox One S (Slim) 500 GB (Fehér) - 100.000 Ft
GTA V - 19.000 Ft
Ez így 119.000 Ft, és nincs lagg meg nem tudom. A laptop meg 130.000, + memória, pixelhiba (legalább 1 hónap) garancia nélkül. Tehát 142.000 lenne a vége a laptopszalonnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!