Aki vett már Hancúr párbaj nevű erotikus társast. Vélemény? Illetve melyik weboldalról rendelte?
Én és a párom már játszottunk vele, és szerintem igencsak "mámoros" állapotban kell lenni, hogy az ember ne nevesse el magát. Valahogy kínosnak éreztük, hogy milyen feladatok voltak (olyanok, amiket egyébként nem biztos, hogy megtennénk), úgyhogy nagy nevetés lett a vége, és a társast visszasüllyesztettük a szekrény legmélyére.
Mindenesetre egy próbát megér. Mi csak kölcsön vettük, nem vásároltuk meg, de így, egy "próba" után, soha nem adnék ki pénzt rá.
Nálunk is az lett a vége, hogy szekrény mélyére süllyedt a játék, viszont nem miattam (31F, és párom 24N). Én baromira élveztem szó szerint a játékot, el tudtam lazulni és a végén minden nagyon jól sült el (hehe). Viszont a párom nagyon félénk, ezért nem nagyon tudom rávenni, hogy még egyszer játszunk vele. Max, ha berúgunk, talán.
És készülj, hogy piálásra késztet a játéktábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!