Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a különbség a sims3 és a...

Mi a különbség a sims3 és a sims4 között? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Sims3-at lényegesen jobban szeretem mint a 4-et. Azonnal megszereztem amint le lehetett tölteni a próbaverziót, aztán meglett a full változat és kemény kétszer játszottam vele.

Igaz nem frissítettem, nincsenek kiegészítőim de akkor is...

Nekem a játékélmény volt az, ami sokkal nagyobb volt a 3-ban mint a 4-ben. A 4 olyan Sims2 érzést keltett bennem hogy szinte nosztalgikus volt :'D. Részemről abszolút visszafejlődés.

Szerintem keress gameplay videókat youtube-on és úgy döntsd el hogy melyiket veszed meg. (Jól értelmeztem a kérdést venni szeretnél?)

2016. okt. 24. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :-)és amugy igen venni szeretnék.
2016. okt. 25. 21:16
 3/3 anonim válasza:
A Sims3 nekem is jobban bejött! Abban több frizura volt, el lehetett velük menni dolgozni, lehetett autót vezetni is! A stylist-tal folyton átalakítottam a karaktereket! Azt nagyon szerettem!
2020. okt. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!