Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb?

Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Is4 vs Fv215b vs T110e5 vs 113?

2016. okt. 23. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az E5 nagyon jó tank, mert minden helyzetben jó valamire

gyors, majdnem egy medium tank szint, de nem a leggyorsabb

szemből nagyon jó a páncélja, de nem a legjobb

a lövege nagyon jó, pontos, jó pen, jó dpm, de nem a legjobb

nagyon jó gun depression, de nem a legjobb

stb stb

szóval röviden az E5 mindenben jó, de semmiben se a legjobb mindenhez "ért" de semmiben se a legjobb ezért jelenleg szerintem az a legjobb tank (meg még kb minden videós (angol) és WG alkalmazott szerint is)

Az egyetlen nagy baja neki az, hogy a turret tetején ott van az a mini mg turret and egy pain in the ass... meg 0 side and rear armour, illetve kb minden arty ami csak meglát egyből rád fog célozni mert 1 simán átütnek téged mindenhonnan (kivéve elölről) és egy nagyon erős tank.

Az FV-vel az a baj hogy

1) az addig vezető út elég rossz míg az E5 line-ban csak a T32 az ami nem valami jó de az is csak amiatt mer nagyon drága vele játszani, mert tier 9-10-ben szemből a szimpla AP(BC) nem elég sőt sokszor az arany se. de legalább nehéz kilőni.. a britnél meg ww2-es tankok nem valami jók.

2) a páncél... ha van egy fal vagy domb amit tudsz használni akkor jó de egyébként elég lehangoló..

3) ha engem kérdezel rosszul néz ki..

a 113

1) kínai

2) nem létezett semmilyen formában

3) kínai

4) gun depression elég gyatra ami nem valami hasznos

5) ha nem tudod a lowerplate-et elrejteni akkor átütnek

6) a páncélja igazán csak azért jó mer ha elforgatod akkor gyorsan 70°fölött lesz ami auto ricochet egyébként meg nem ér sokat, és mivel 0 gun depression-ja van ezért még ezt se tudod úgy kihasználni, de jó az oldala

a többi az jó mind a 2-nél löveg meg mozgékonyság

2016. okt. 30. 10:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Az E5 nem azért a legjobb mert a legjobb lenne minden statban, hanem azért mert mindenben ha nem is a legjobb de elég jó (-oldala meg a hátulja)

illetve nagyon gyorsan fordul a tank meg a torony vagyis ha egy tank megpróbál körülötted köröket futni akkor végig tudsz rá lőni.

2016. okt. 30. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:

kipróbáltam és nem volt tank ami lehagyta volna

4 skilles legénység, de úgy is csak a gunner meg a loader (+brothers in arms) számít.

2016. okt. 30. 10:21
 14/15 anonim válasza:
A T110E5 a legjobb szerintem. Az odavezető út is nagyon jó. Egyébként még a T57 Heavy-t tudom ajánlani az egy brutális gyilkos
2016. okt. 30. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Itt van egy még aktuális teszt kérdező, fókuszbna az E5 és összehasonlítják az Fv215ó-el

[link]

2016. okt. 31. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!