Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyi idő, mire egy 3DS...

Mennyi idő, mire egy 3DS játék letölthetővé válik?

Figyelt kérdés

(NEM, nem akarom letölteni, meg fogom vásárolni, már elő van rendelve! Nem akarom részletezni miért kérdezem, hosszú és irreleváns)

Ma jött ki a legújabb Pokémon játék 3DS-re, mennyi idő míg valaki feltöri és felteszi az internetre?

2016. okt. 23. 19:10
 1/4 Krisipoke ***** válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni, de arra igen, hogy ha a Pokémon Sun/Moonra gondolsz, az még nem jött ki, kb. egy hónap múlva fog.
2016. okt. 24. 00:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, elnéztem a naptárat, száguldok a hype-vonaton, de nagyon köszönöm hogy megszólaltál.
2016. okt. 24. 07:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Basszuuuuus, bocsiiii, fáradt voltam amikor olvastam a válaszodat és úgy láttam hogy "nem fogok válaszolni"

(tegnap felhúzták az agyam egy másik kérdésnél, sok itt a bunkó, ne haraguuudj)

Köszi a választ, elnéztem a dátumot, nagyon várom már hogy kijöjjön :)

2016. okt. 24. 17:44
 4/4 anonim válasza:
A kijöveteltől nézve elég hamar fent van a neten de ahoz hogy telepíteni tudd kelleni fog egy behackelt 3ds (CFWvel)
2017. aug. 16. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!