Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fekete pénteken mennyibe...

Fekete pénteken mennyibe kerül egy Playstation 4?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni megneztem tobb helyen ,oldalon is es olyan 120 ezer forint atlagba. Fekete pénteken mennyire megy le az ára ? Érdemes kivárni vagy inkabb hagyjam ?

2016. okt. 23. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon nincs nagy divatja a fekete pénteknek, mivel amcsiktól fakad.

Nagy leárazásra ne gondolj, 10e max.

2016. okt. 23. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom , de lattam mult evbe az emag nagyon reklamozta a fekete penteket :) szoval akkor nincs ilyen 30-40-50% learazok ?
2016. okt. 23. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ha úgy veszed, akkor van, mert először felnyomják nagyobb árra, majd utána azt akciózzák. Pl PCX-en mikor írtam hogy nagy akcióiknál ott van az árgrafikon és felugrik 2-3 ezerrel az ár, az elég jól mutatta, persze 2 email után törölték az árgrafot és azóta sajnálatos módon karbantartás alatt van, nem került vissza XD
2016. okt. 23. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tudnék jósolni, abból élnék.
2016. okt. 23. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel nem egy kifutótermék, így ne számíts drámai árváltozásra. Black Fridayen általában a kifutó cuccokat szokták leárazni, amik ott porosodnak a raktárban, limitált darabszámban. Ezért van az, hogy a Black Fridayes videókon egymást ölik az emberek a bejárat elé kirakott 5 raklap TV-ért meg ilyenekért.

Szóval a Black Friday csak bizonyos termékekre vonatkozik, tehát nem lesz minden akciós a Media Marktnál, csak mert Black Friday lesz.

Amúgy tényleg érdemes az árakat előtte megnézni a neten, mert jó kis parasztvakítás tud néha lenni ez is, meg a glamour, joy napok is.

2016. okt. 24. 08:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) koszonom mindenkinek !
2016. okt. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!