Fekete pénteken mennyibe kerül egy Playstation 4?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni megneztem tobb helyen ,oldalon is es olyan 120 ezer forint atlagba. Fekete pénteken mennyire megy le az ára ? Érdemes kivárni vagy inkabb hagyjam ?2016. okt. 23. 18:11
1/6 anonim válasza:
Magyarországon nincs nagy divatja a fekete pénteknek, mivel amcsiktól fakad.
Nagy leárazásra ne gondolj, 10e max.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom , de lattam mult evbe az emag nagyon reklamozta a fekete penteket :) szoval akkor nincs ilyen 30-40-50% learazok ?
2016. okt. 23. 18:56
3/6 anonim válasza:
ha úgy veszed, akkor van, mert először felnyomják nagyobb árra, majd utána azt akciózzák. Pl PCX-en mikor írtam hogy nagy akcióiknál ott van az árgrafikon és felugrik 2-3 ezerrel az ár, az elég jól mutatta, persze 2 email után törölték az árgrafot és azóta sajnálatos módon karbantartás alatt van, nem került vissza XD
5/6 anonim válasza:
Mivel nem egy kifutótermék, így ne számíts drámai árváltozásra. Black Fridayen általában a kifutó cuccokat szokták leárazni, amik ott porosodnak a raktárban, limitált darabszámban. Ezért van az, hogy a Black Fridayes videókon egymást ölik az emberek a bejárat elé kirakott 5 raklap TV-ért meg ilyenekért.
Szóval a Black Friday csak bizonyos termékekre vonatkozik, tehát nem lesz minden akciós a Media Marktnál, csak mert Black Friday lesz.
Amúgy tényleg érdemes az árakat előtte megnézni a neten, mert jó kis parasztvakítás tud néha lenni ez is, meg a glamour, joy napok is.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) koszonom mindenkinek !
2016. okt. 24. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!