Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 szigetvilág újratelepít...

Sims 3 szigetvilág újratelepítése?

Figyelt kérdés
Szóval. Az lenne a problémám, hogy megvettem a Sims 3 Szigetvilágot, még évekkel ezelőtt, de újra kellett telepíteni a gépem, és most nem tudom használni. (Nincs hozzá telepítő CD, csak kód, amit be kellett váltani, azt beváltottam, de nem engedi újból) mit tudok tenni? Van valami lehetőség, hogy újra tudjak vele játszani, vagy vegyem meg újra?

2016. okt. 22. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szóval originen keresztül vetted meg a játékot és ezért nincs cd-d?
2016. okt. 22. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, normálisan boltban vettem meg, viszont bele volt írva a csomagba, hogy nincs hozzá CD, csak egy kód amit be kellett váltani, és ha újra megpróbálom, akkor meg azt írja ki, hogy beváltották, ami igaz, de kicsit bosszantó, hogy én vettem meg, és nem tudom használni....
2016. nov. 4. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ird be a kódot originbe mert ahoz nem kell cd de előtte ird be oda az alap játékét is!
2017. máj. 21. 00:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom
2018. ápr. 3. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, megoldottam :D. Csak a kérdésben összekevertem a szigetvilágot a forrásrejtekkel, és azt vettem meg. (És igen, 3 év kellett hozzá, hogy észrevegyem...)
2019. szept. 7. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!