Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-ban mitől fognak...

Minecraft-ban mitől fognak építeni a falusiak? Többi lent

Figyelt kérdés
A házam mellett spawnoltam vagy 10 falusit, mindenféle ruhájuk van, de nem építenek semmit! A tesómnak egy óriási falut építettek, pedig ő később próbálta mint én... Már két hete várok de semmi! Nekem kell nekik házat építeni meg ilyeneket egyáltalán, vagy ők tudnak maguknak?

2016. okt. 22. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet valami új update, de a falusiak nem építenek semmit. a falvakat a játék magától generálja, és abba rakja be a falusiakat
2016. okt. 22. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Alapjáraton, modok nélkül nem építkeznek a falusiak. Ha modolt minecrafttal tolod, ott meg le kell adózni alapanyagot, attól függően milyen nép. Van akinek főleg fa kell, másnak kő, harmadiknak föld stb.
2016. okt. 22. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy életben maradjanak akkor én a helyedben építenék nekik valamit, mert ők nem fognak. És ajtók nélkül nem maradnak ott.
2016. okt. 23. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Tegnap körbejártam a ok ázam körül és ahol eddig még nem volt találtam 6 kicsi házat 3 búzafölddel és 1 könyvtárral:) Gyorsan körbe is kerítettem kerítéssel és kifáklyáztam ha erdő és víz is van nekik fognak még építeni?

2016. okt. 26. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!