Farmerama. Hogyan tudok több aranybanánt szerezni?
Nos, az van, hogy normál farmon 80. szintű vagyok, Bahamarama-n pedig 79.
De nagyon lassan megy a fa-, illetve zöldség-, és állatvásárlás, mert kevés az aranybanán.
Néztem képeket más játékosok trópusi farmjáról, és sokan alig 49.-es szintűek és 6 ezer valahány aranybanánnál is többjük van. Hogyan csinálják/csináljátok?
Én is akarok... :(
6 ezer aranybanánt senki sem tud felhasználni, mert nem kér annyit a játék, akkor sem,ha már több éve játszol. Én is játszom, és nem tudok mindent, de úgy emlékszem, aranybanánt még aranyért sem lehet venni. Esetleg valódi pénzért, banki átutalással, de 6 ezer aranybanán több millió forintba kerülhet.
Aranybanánt elsősorban szintlépéssel szerezhetsz.
Ezen kívül nagy ritkán adhat a Kerek kerék, vagy Rackó bárány ajándékba, és a Gazdaköri feladatokban is található néhány.
Aranybanánt nem lehet igazi pénzért sem venni. Nekem nem tetszik hogy csak banánért lehet kiváltani a növényeket, állatokat mert nem igazán lehet haladni.
Hétvégén viszont Rackó aranybanánt fog adni:)
Ez elég gyanús. Ahhoz képest elég szegényes a farmja ..
Nem lehet hogy szerkesztett a kép?
Lehet szerkesztett kép, de van még egy ötletem. Egyszer olvastam, hogy le lehet tölteni a internetről csaló programokat, amelyek aztán korlátlan mennyiségű aranyat, vagy szupertápot adnak. Azt hiszem, itt írtak róla, a Gyakori kérdéseken. És ugyanitt olvastam, hogy ezek a programok csak a monitoron látható képet változtatják meg, vagyis a szerver semmit sem tud arról, hogy valaki hirtelen csinált 49 ezer aranyat magának. Mikor kilép a farmból és visszalép, újra azt látja, hogy csak 20 aranya van, nem 49 ezer. Szóval, a csaló program egy csalás. :-)
Nem a valóságot láttad, mikor a 6 ezer aranybanános képet megtaláltad. Valaki csupán felvágni akart mások előtt.
Értem. :)
És köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!